Haberler

    Girişim Hareketi Semineri: Fikirden Yatırım Almaya Startup Hukuk Bilgisi

    Girişim Hareketi Programı'nın bu dönem üçüncü seminerini 6 Aralık Salı saat 19: 00-21: 30 arasında eOfis PolCenter Levent'de gerçekleştireceğiz.

    Girişim Hareketi Programı'nın bu dönem üçüncü seminerini 6 Aralık Salı saat 19: 00-21: 30 arasında eOfis PolCenter Levent'de gerçekleştireceğiz. Konu Başlığımız: "Fikirden Yatırım Almaya StartUp Hukuk Bilgisi" şeklinde planladık. Eğitmenimiz, program destekçimiz ve Tercan&Ildır Avukatlık Ortaklığı Hukuk Müşaviri Sn. Ece Ildır olacak.

    Eğitmenimiz Hakkında: Ece Ildır, Hukuk Müşaviri, Tercan&Ildır Avukatlık Ortaklığı

    İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu olan Ece ILDIR Bilgi Üniversitesi'nde ekonomi hukuku yüksek lisansı yapmıştır. Özel bir bankada kurumsal davalar biriminde başladığı çalışma hayatına, yabancı sermayeli bir banka ile birleşme işleminin ardından başka bir bankaya geçiş yaparak danışmanlık biriminde Müşavir olarak devam etmiş ve sermaye piyasaları ve vergi uzmanlığı başta olmak üzere bankacılık ve şirketler hukuku konularında bankanın genel müdürlük birimleri ve şubelerine destek hizmetleri sunmuş, aynı zamanda çeşitli alanlarda uzmanlaşmasına devam etmiştir. Proje finansman, özel ve genel kredi sözleşmeleri, teminat sözleşmeleri, ISDA, ISMA, türev işlem, portföy yönetim, portföy saklama hizmetleri sözleşmeleri gibi bankacılık ve sermaye piyasaları işlem sözleşmeleri, opsiyon, varant, hisse senedi, DCD gibi sermaye piyasası işlemlerinden ve bankacılık hizmetlerinden kaynaklanan uyuşmazlıklar ve vergi davalarında uzmandır. İş davaları, gayrimenkul, tazminat, fikri mülkiyet davalarında oldukça deneyimlidir. Türkiye Bankalar Birliği'nde Ödeme ve Elektronik Para İhracı Mevzuat Çalışma Grubu Başkanlığı'nı yürütmüş olup ayrıca bu konuda çalışmaları bulunmaktadır. Uluslararası vizyonu, bankacılık, sermaye piyasaları ve vergi mevzuatı konusundaki 10 yılın üzerindeki uzmanlığı ile danışmanlık ve dava hizmetlerine çözüm odaklı bakış açısıyla proaktif bir yaklaşımla destek sunmaktadır.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Tercan Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title