Haberler

Giresunspor - Ümraniyespor Maçının Ardından

TFF 1. Lig’in 6. haftasında Giresunspor sahasında Ümraniyespor’u 2-0 mağlup etti.

TFF 1. Lig'in 6. haftasında Giresunspor sahasında Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından ki takımın teknik direktörü maçı değerlendirdi.

Giresunspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, iyi takım olduklarını ama biraz daha zaman ihtiyacı olduklarını söyledi. İyi futbolculardan kurulu bir takım olduklarını belirten Kaplan, "Öncelikle şunu söyleyeyim; iyi bir takımız, iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz. Bugün de maçı isteyen takım bizdik ve bundan dolayı da kazandık. İyi bir oyun, net bir skor, iyi bir galibiyet diyorum ben buna. Bunun devamını da getireceğiz içeride 3'de 3 yaptık. Geçen hafta bir kazaya uğradık, ben bundan dolayı taraftarımızdan bir özür dilemiştim. İyi bir takımız ama yine söylüyorum bizim biraz daha zamana ihtiyacımız var çünkü yerli-yabancı uyuşmasından dolayı. Biz iyi bir takımız bu takımın yeri her zaman söylüyorum daha güzel yerler" dedi.

Ümraniyespor cephesi

Ligin başından buyana şansızlıklarını kıramadıklarını belirten Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, "Eskişehir maçında yediğimiz o son dakika golün etkisinden çıkamadık, çok kötü bir oyun oynadık. Çok söylenecek bir şey yok bugün Giresunspor bizden daha iyi top oynadı. Gerçekten de takımımızı tanımakta güçlük çektik. Bir şanssızlıktı gidiyor ama bu ligin en genç ve 2. ligden 13 futbolcusu olan bir takım olarak idame etmeye çalışıyoruz. Bizim için söylenecek bir şey yok Giresunspor'u tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Kaplan Giresunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title