Haberler

    Giresunspor Teknik Heyeti Kayserispor Maçından Umutlu

    PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, 4 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Kayserispor maçına ilişkin, "Karakterimizi ve oyun disiplinimizi sahaya yansıtabilirsek Kayserispor maçından puan ya da puanlarla ayrılma noktasında çok umutluyum" dedi.

    Sözeri, gazetecilere, Kayserispor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini aktararak, "Lige verilen arayla zorlu karşılaşmaya daha iyi hazırlanma imkanı bulduk" diye konuştu.

    Play-off potasından kopmak istemediklerini, bu nedenle Kayseri deplasmanını çok önemsediklerini vurgulayan Sözeri, şöyle devam etti:

    "Ligde 9 maçımız kaldı. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Eğer bir hedefe gideceksek, yukarıları hedeflediysek bu maçtan kesinlikle puan ya da puanlarla dönmemiz lazım. Bizim bir oyun karakterimiz, oyun şablonumuz var. Karakterimizi ve oyun disiplinimizi sahaya yansıtabilirsek Kayserispor maçından puan ya da puanlarla ayrılma noktasında çok umutluyum."

    Erkan Sözeri, rakiplerinin çok iyi bir takım olduğuna değinerek, şunlar kaydetti:

    "İçeride hiç kaybetmediler. Bizim de deplasman grafiğimiz iyi. İki iyi ekibin karşılaşmasının izleyenler açısından güzel olacağına inanıyorum. Hak edenin kazanmasını diliyorum ancak bizim şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacımız var. O nedenle Kayseri'ye yenilmek için gitmeyeceğiz. Bu lig zor bir lig. Herkes herkesi yenebilir. Biz de Kayserispor'u yenebiliriz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Giresunspor Kayserispor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title