Haberler

Giresunspor Süper Lig'e Kenetlendi

TFF 1. Lig'de Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Giresunspor son 5 hafta 5'de 5 yaptı. Yeşil-beyazlı ekip ligin 22. Haftası'nda evinde oynayacağı Elazığspor karşılaşmasında da 3 puanla ayrılarak seriyi sürdürmek istiyor.

Cuma akşamı oynanacak maç öncesi takımın son hazırlıklarını tesislerde izleyen Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, takıma güvendiklerini ve Süper Lig inancını artık daha çok benimsediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yaptıklarını belirten Bozbağ, "Sezonun ikinci yarısına çok güzel bir başlangıç yaptık. Teknik kadro, futbolcular ve personelimizi kutluyor, taraftarımıza da verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

"Daha lig bitmedi ve önümüzde çok uzun bir süre var" diyen Bozbağ, " Cuma akşamı konuk edeceğimiz Elazığspor bu ligin güçlü takımlarından. Sıralamada bulunduğu yere kimse aldanmasın. Giresunspor da çok güçlü bir takım. Evimizde farklı bir kimliğe bürünüyoruz. Kazanarak 40 yıllık hayalimizi kovalamaya devam etmek istiyoruz. Galibiyetle gelince her taraftan beklenti artıyor. Benim de özlemim şampiyonluk ama tedbirli olmakta fayda var. Sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız. Şampiyonluğu çok temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Ayakkabı boyacısından, iş adamına herkes Süper Ligi istiyor"

Şehrin tamamen Süper Lig inancına büründüğünü kaydeden Bozbağ, "Şehirde artık balıkçısından, ayakkabı boyacısına, iş adamlarından, öğrencisine kadar herkesin hayali Süper Lig ve benim de hayalim bu onun için sonuna kadar savaşacağız. Tribünden geldim. Tribüne gelenin ne hissettiğini bilen biriyim. Hayalimiz için sonuna kadar savaşacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasınlar. 18 milyon TL borç ile gelip sıfırlamak ve sonrasında 30 milyon TL bütçeye sahip takımlarla aynı hedefin peşinden koşmak kolay değil. Birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Mali disiplini bozmadan yola devam edeceğiz. Bu memlekete, bu taraftara Süper Lig yakışır" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Bozbağ Giresunspor Elazığspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title