Haberler

Giresunspor Play-off İçin Avantaj Elde Etti

1461 Trabzon'u 1-0 mağlup eden Giresunspor'da Teknik Direktör Erkan Sözeri, 'Tarihe geçecek kıymetli bir 3 puan elde ettik' dedi.

PTT 1. Lig'in 31. haftasında 1461 Trabzon'u konuk eden Giresunspor, rakibini 1-0 mağlup ederek play-off'a kalma umutlarını korudu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, kazanma duygusunu tatmanın kendilerine büyük moral verdiğini söyledi.

Çok gergin ve stresli bir maç oynadıklarını belirten tecrübeli teknik adam Erkan Sözeri," Çok iyi oynadığımız söylenemez ama çok iyi mücadele ettik. Maçı kazanmak için sahafa ne gerekiyorsa yaptık. Bu şehrin 40 yıllık özlemine son vermek için nasıl bir mücadele edilmesi gerekiyorsa öyle mücadele sergiledik. Oyuncularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum. Önemli bir destek verdiler. Tarihe geçecek kıymetli bir 3 puan elde ettik. Henüz play-off'u garantilemedik. Diğer maçların sonuçlarına göre belki 1 puan belki de3 puan bizi hedefe götürecek. Rakibimizde konumu itibariyle çok zorlu bir rakipti. Hafta içinde verdiğim demeçlerde de söylemiştim, bu ligin en fazla koşan takımı bizimle beraber Altınordu ve 1461 Trabzon diye. Bugünde onu da gösterdiler. Rakibimizi de tebrik ediyorum gerçekten iyi mücadele ettiler. Bakıldığı zaman aldığımız 3 puanın kıymetini daha iyi anlıyoruz. Matematiksel garantilemeden play-off'a kaldık diyemeyiz. Bu işin matematiği var. Ancak çok büyük avantajımız olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

1461 TRABZON CEPHESİ

Giresunspor mağlubiyetinin ardından 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara düzenlenen basın toplantısında maçın doksan dakikasını değerlendirdi.

Karadeniz Derbisi için Giresun'a gelmiştiklerini ama istedikleri sonuçla ayrılamadıklarını belirten Özkara," İki farklı amaçlı takımın mücadelesi yansıdı sahaya. Giresunspor Playy-off, bizde kümede tutunmak adına puanlar almamız gerekiyordu. Son haftalardaki güzel çıkışımızı maçın başında sahaya yansıtamadık. Tutuk başladığımız karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında özellikle ikinci 45 dakikada oyuna ağırlığımızı koymamıza rağmen müsabakayı mağlup bitirdik. Futbol şansı maalesef yanımızda değildi" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hüsnü Özkara Giresunspor Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title