Haberler

Giresunspor'da Transfer Çalışmaları

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, iç transferde Çağrı Ortakaya, Eray Çalışkan, Cihan Yeşilırmak ve Özgür Yılmaz ile birer yıllık resmi sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Giresunspor Asbaşkanı İbrahim Özkul, iç transferde daha önce söz konus oyuncularla prensipte anlaştıklarını belirtti.

İç transferde bu futbolcularla anlaşmayı çok istediklerini ifade eden Özkul, "Gelecek sezon için takımın iskeletini korumak istiyorduk. Onun için de iç transferde belirlediğimiz isimlerle anlaşmak için zemin aradık. Teklif sunduğumuz 10 isimden 9'u ile yeniden anlaştık. Böylelikle takımımızın iskeletini koruduk. Bugün de daha önce anlaşmaya vardığımız Çağrı Ortakaya, Eray Çalışkan, Cihan Yeşilırmak ve Özgür Yılmaz ile resmi sözleşmeyi imzalıyoruz" dedi.

Özkul, iç transferi noktaladıklarını, dış transferde de görüşmelerin sürdüğünü ifade ederek, "İç transferde anlaşmak istediğimiz isimlerden biri hariç hepsi ile resmi sözleşme imzaladık. Böylelikle iç transferi noktaladık. Dış transferde çalışmalarımız devam ediyor. Bazı isimlerle görüşmelerimiz sürüyor. 31 Temmuz'da Kocaeli Kartepe kampına kadar transferimizi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Çağrı Ortakaya, Eray Çalışkan, Cihan Yeşilırmak ve Özgür Yılmaz ise Giresunspor ile yeniden anlaştıkları için duydukları memnuniyeti dile getirdiler. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Cihan Yeşilırmak Çağrı Ortakaya Eray Çalışkan Giresunspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title