Haberler

Giresunspor'da Sezon Hazırlıkları

Teknik direktör Birinci: "Yeni bir ekibiz, ligde de yeniyiz, inşallah korku yaşamadan güzel bir lig geçirmeyi düşünüyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, sezon hazırlıklarının ikinci etabı Kartepe kampının tamamlanmasının ardından tesislerinde çalışmalara başladı.

Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular hafif koşunun ardından dar alanda kısa pas çalışması yaptı.

Teknik direktör Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kartepe kampını yağmur ve fırtınanın çalışmaları olumsuz etkilemesi nedeniyle erken bitirdiklerini söyledi.

Sezon hazırlıklarının son etabını da Giresun'da tamamlamayacaklarını ifade eden Birinci, şöyle konuştu:

"Takımda geçen yıldan 8-9 kişi kaldı, yeni bir ekip kurduk. Yeni bir ekibin kendi aralarında uyumu biraz zaman alacak. Uyumun sağlanması için mümkün olduğu kadar çift kale maç yapmayı düşünüyoruz. Tabii bu uyum süreci her takım için iki-üç haftayı alır. Üçüncü haftadan sonra takım oturmaya başlar. Yeni bir ekibiz, ligde de yeniyiz, inşallah korku yaşamadan güzel bir lig geçirmeyi düşünüyoruz."

Takıma dün bir santrfor katıldığını anımsatan Birinci, "Şimdi sadece stoper eksiğimiz kaldı. Yönetim kurulumuz araştırıyor. İnşallah iyi bir stoper bulacağız, ondan sonra Samsunspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. PTT 1. Lig için hiç bir antröner 'kadro yeterli' demez ama kulübün maddi portresini baz almak lazım. Hedeflerimiz belli, mevcut kadro hedefler için yeterli" dedi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Birinci Giresunspor Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title