Haberler

Giresunspor'da Elazığspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, cuma günü sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor, cuma günü sahasında Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Isınma hareketlerinin ardından istasyon çalışması yapan oyuncular, idmanı çift kale maçla tamamladı.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Elazığspor maçını kazanarak tekrar çıkış yakalamak istediklerini söyledi.

Hafta sonu Antalyaspor deplasmanında performans anlamında iyi olduklarını ancak güzel oyunu sonuca yansıtamadıklarını anlatan Sözeri, "Biz böyle mücadele ettiğimiz sürece son 6 maçta kalan bütün puanlara talip olma durumunda oluruz" dedi.

Performans olarak çıkışa geçtiklerini vurgulayan Sözeri, şöyle konuştu:

"İnşallah bu çıkışımızı devam ettirip, sonuç anlamında da Elazığ maçını iyi bir şekilde bitirmeyi ve galip gelmeyi istiyoruz. Hem iyi futbol hem de yukarı anlamında daha rahat hareket etme ana hedefimiz olacak. Elazığspor karşılaşmasını kazandığımız takdirde son beş maç kala ligde kaldığımızı ilan etmiş olacağız."

Sözeri, taraftarların takımı yalnız bırakmasını istemediklerini belirterek, Elazığspor maçından galibiyet alacaklarına inandıklarını ve bunu taraftarlara armağan edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Giresunspor Elazığspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title