Haberler

Giresunspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör Birinci: "Giresunspor tamamen şanssızlıklara mütevelli şu anda üç puanda ve ondördüncü sırada"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, deplasmanda Denizlispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulübün tesislerinde, teknik direktör Mehmet Birinci yönetiminde gerçekleşen antrenman koşuyla başladı. Kondisyon hareketleriyle süren idmanda top kapma ve pas çalışması tamamlandı.

Yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Birinci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Giresunspor kadrosunun sezon başında ligde kalıcı olmak amacıyla kurulduğunu söyledi.

Daha fazla beklentinin olmamasını her zaman söylediğini dile getiren Birinci, şöyle konuştu:

"Ben kimseye mavi boncuk dağıtmadım. Ben sadece ligde kalması lazım, onun için uğraşıyoruz diye söyledim. Öyle de bir kadro zaten yapıldı. Gerçekten takım olarak iyi futbol oynuyoruz. Biz Adana Demirspor maçında yenilgiyi hak etmedik ama onlar gol attı, onlar kazandı. Herkes skora endeksli. Ama şunu söyleyeyim; bu seyirciye teşekkür ediyorum. Belki de Süper Lig'de bile bu kadar seyirci görülmemiştir."

Mehmet Birinci, Giresunspor'un on katı maliyetle kurulmuş ekiplerin şu anda sıralamada Giresunspor'un altında yer aldığına dikkati çekerek, "Bunu da göz önüne almak lazım. Giresunspor tamamen şanssızlıklara mütevelli şu anda üç puanda ve ondördüncü sırada. Tamamen şansızlık" dedi.

Ligde bu hafta Denizlispor ile oynayacaklarını belirten Birinci, "Osmanlıspor'a karşı izledim, fazla abartılacak bir takım gibi gelmedi bana. Bizden fazla bir üstünlüğü yok, sadece isim üstünlüğü olabilir. Ama biz Denizlispor'dan puan alacak güçteyiz, inşallah bu bir puan değil de üç puan olur" diye konuştu. - Giresun

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Birinci Denizlispor Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title