Haberler

Giresunlu Şehit Ailesine Genelkurmay'dan Davet

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanlığı, 18 Mart Şehitler Günü törenine Giresunlu Şehit Hakan Gemici'nin ailesini davet etti.

Giresunlu Şehit Hakan Gemici'nin ailesi Genelkurmay Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 18 Mart Şehitler Günü törenine davet edildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından gönderilen daveti Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından verildi.

Giresun Janadrma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru beraberinde bulunan eşi Nuran Doğru ve kızları Berrin Doğru ile ailecek Şehit annesi Fatma ve babası Kemal Gemici'yi evinde ziyaret etti.

Ziyarette Jandarma Bölge Komutanı Doğru "Aziz şehitlerimizin hatıralarını yüceltmek ve onların bize emaneti olan aileleri ile bağlarımızı güçlendirmek amacıyla, Genelkurmay Başkanlığımız her yıl olduğu gibi yıl da 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle bir grup şehit ailesini Ankara'da misafir edecektir. Düzenlenecek olan etkinliğe, ülkemizin her köşesinden 24 şehit ailesi davet edilmiştir. Siz şehit ailelerini de bu törene davet için gelen davetiyeyi takdim etmek istiyorum" dedi.

Şehit babası Kemal Gemici ise "Böyle bir davetten dolayı onur ve mutluluk duydum. Yalnız olmadığımızı bir kez daha gördük. Ancak bu tür anlamlı ziyaretlerin daha sık yapılması acımızı daha çok hafifletecektir" derken, şehit annesi Fatma Kemal ise "Allah'ın takdiri böyleymiş. Bu davete oldukça çok sevindik. Acımızı unutmadık ancak bu tür davetler, hatırlanmalar acımızı hafifletiyor" diye konuştu.

Şehit Hakan Gemici, Siirt Jandarma Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 10 Kasım 2012 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik icra edilen operasyon esnasında meydana gelen helikopter kazası sonucu şehit olmuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Mustafa Doğru Giresun Politika Güncel Haberler

title