Haberler

Giresun Üniversitesi'nden Tkdk'ya Ziyaret

Giresun Üniversitesi’nden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’na ziyaret gerçekleştirildi.

Giresun Üniversitesi'nden Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na ziyaret gerçekleştirildi.

TKDK Giresun İl Koordinatörü Emin Serdar Kurşun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Serkan Soylu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin, Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Yalçın Tepe ve Öğretim Görevlisi Kamil Patan'ı makamında kabul ederken, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Ziyarette, Kamu-Üniversite işbirliği kapsamında neler yapılabileceğine dair görüş alışverişinde bulunulurken, TKDK'nın desteklemiş olduğu sektörlerde yapılacak yatırımlar için iş planı ve mali analizlerde kullanılabilecek doğru, güvenilir bilgileri içeren kaynak teşkil edecek ve kurumun tanıtımına en iyi katkı sağlayacak şekilde muhtemel doktora ve tez konularının belirlenmesi ele alındı.

Üniversite ve Kamu Kurumlarının işbirliği içerisinde olmasının ilin kalkınmasına katkı sağlayacağını belirten Kurşun, "Üniversite ve kamu kurumlarının işbirliği içerisinde olması ilin kalkınmasına katkı sağlamak ve bu süreci hızlandırmak açısından oldukça önemli. Biz de bir şeyler yapabilmek adına saygıdeğer hocalarımızla bir araya geldik ve konuştuğumuz konuları protokole bağlamak suretiyle sistematik işbirliğinin tesis edilmesi adına görüşmeler yaptık. Bu kapsamda, üniversitemiz tarafından kurumumuzun desteklemiş olduğu sektörlerle ilgili alan incelemelerinin ve SWOT analizlerinin yapılması, ilçe bazlı sektörel çalışma alanlarının belirlenmesi ve bu kapsamda hazırlanacak doktora tezlerinin iş planı ve mali analizlerde kullanılabilecek verileri içeren kaynak teşkil etmesi, diğer taraftan ise Kurumumuzun tez hazırlık aşamasında ayni katkı sağlaması ile ilgili konuları ele aldık. Bu işbirliği kapsamında karşılıklı anlaşma ile ilimizin problemlerine çözüm bulma noktasında hızlı adımlarla ilerleyeceğimizi ümit ediyoruz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Giresun Üniversitesi Emin Serdar Kurşun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title