Haberler

Giresun) İtfaiye Ekiplerinin Karda Kedi Operasyonu

(GİRESUN) İtfaiye ekiplerinin karda kedi operasyonu

GİRESUN (İHA) - Giresun'da itfaiye ekiplerinin gelen ihbar üzerine karlı yollarda kedi kurtarmaya gitmesi kameralara yansıdı.

Giresun'un Hamidiye köyünde kedileri ile yaşayan Fatma Öztürk, iki kedisinin kavga etmesiyle kedilerden birinin gözünden kan geldiğini görünce İstanbul'da yaşayan kızı Ayşe Öztürk'ü aradı. Kızı Ayşe Öztürk ise olayı Giresun İtfaiyesine bildirmesinin ardından ekipler Hamidiye Köyüne hareket etti. Yaklaşık 25 kilometrelik yolun bir kısmını araç ile giden ekip daha sonra yolun karlı ve buzlu olmasından dolayı yolun diğer kısmını ise yayan olarak gitti. İtfaiye ekiplerini yolda karşılayan yaşlı kadın ekipler ile birlikte eve gitti.

Yeleğini kediye yatak yaptı

Anadolu insanının hayvana verdiği değeri bir kez daha ortaya çıkartan anlar ise bundan sonraki süreçte başladı. Yaralı olan kediyi evin bir başka odasında muhafaza eden yaşlı kadın daha önceden kedisini taşımak için hazırladığı kutuyu getirdi. İtfaiyeciler kutu ile değil getirdikleri özel kutu ile götüreceklerini söyleyince, bunun üzerine yaşlı kadın daha önce üzerinden çıkardığı yeleğini katlayarak getirilen özel kutunun içine konulmasını istedi. Bunu kedinin içeride üşümemesi ve rahatsız olmaması için bunu yaptığını söyledi. Bu anlar ise itfaiyecilerin kameralarına an be an yansıdı.

"Kedi barınağa yaşlı kadın hastaneye"

Yaralı kediye ve yaşlı kadını Giresun'a getiren ekipleri yaralı kediyi barınağa teslim ederek tedavisinin yapılmasını sağladı yaşlı kadın ise sağlık kontrolünden geçirilmek için ise devlet hastanesine götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ayşe Öztürk İstanbul Hamidiye Giresun Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title