Haberler

Giresun 'Gabuğunu' Kırıyor

Güncelleme:

Giresun Federasyonunun İstanbul'daki merkezi önceki gün önemli konukları ağırladı.

Giresun Federasyonunun İstanbul'daki merkezi önceki gün önemli konukları ağırladı. Mavi Karadeniz ve Kanal 28 televizyonlarının da takip ettiği programlar geç saatlere kadar sürdü.

Gecenin ilk konuğu "Sosyal Belediyecilik" sunumuyla, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı oldu. Çoğunluğu gençlerden oluşan kalabalık bir gruba hitap eden Başkan Çağırıcı, Bağcılardaki hizmetleriyle ilgili kapsamlı bir sunum yaptı. Başkan Çağrıcıya program sonunda Federasyon Başkanı Hasan Turan değerli bir tablo hediye etti.

Akşamın ikinci konukları Şebinkarahisar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Özbay ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Derneğin 50. Yıl kutlama programına davet ve katkı taleplerini Turan'a ileten heyet, federasyonun çalışmalarından övgüyle söz ettiler. Başkan Hasan Turan'ı artık daha yetkili ve etkili mercilerde görmek istediklerinin özellikle altını çizen konuşmacılar " Başkan içimizden biri, kendisine güvenimiz tamdır, çıkacağı yolda her türlü desteği vermeye hazırız ve arkasındayız, artık hak ettiği yerde olmalı" dediler. Giresun camiasına hizmetlerinden dolayı Hasan Turan'a birde plaket veren heyet, tüm hemşerilerini 17 Ocak Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonunda yapılacak olan kutlama programlarına davet ettiler.

Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere Edirne'ye gelen AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ile Giresunspor eski başkanı Ömer Ülkü'den oluşan heyet akşamın son konuklarıydı.

"Ben bu bölgenin yerlisiyim, üniversite yıllarım Bahçelievler'de geçti" diyen Mürşit Gürel, "Giresunluların birbirlerine karşı sevgisi var, bir araya gelmeyi sürekli arzu eden gurbetçiler olarak biz pancar çorbası ve hamsi yemeye Bakırköy'e ya da Kadıköy'e gidiyorduk" dedi.

Gençlerle bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Başkan Aydın, siyasette gençlere ve hanımlara yeterli desteği vermeliyiz dedi. Giresun Federasyonunun çalışmalarından da övgüyle söz eden Aydın, Hasan Turan'ın, dönemin Başbakanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da bulunduğu Bağcılardaki toplantıda yaptığı konuşmaya vurgu yaparak, "Giresun gecesi görmeye değerdi, Giresun Federasyonu'na çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz, Giresun 'gabuğunu' kırıyor, federasyon önemli işlere imza atıyor. İş alanında, siyasi alanda, sivil toplumda zaten varsınız ama siyasette ve iş alanında daha fazla olmanızı istiyoruz. Şuna inanıyorum ki, bu imkanlar içerisinde böylesine sosyal faaliyetlerde bulunan kardeşlerim eğer imkanları artarsa değme keyfine. O zaman Giresun uçar gider diye düşünüyorum" dedi.

Bizim dernekçiliğimiz Hasan Turan'la ivme kazandı diyerek sözlerine başlayan Ömer Ülkü, "Gençlerimizin her hafta burada toplanmaları, federasyon merkezinin böylesine seçkin bir mekan haline gelmesi, okuyan gençlerimize burs temini gibi daha onlarca hizmet yapılıyor. Ben Giresunspor için ceza evinde yatarken ailemden sonra beni en fazla ziyaret eden arkadaşım Hasan Turan'a başarılar diliyorum. Hasan Turan'ın 'Giresun Gabuğunu Kırdı' sloganı tuttu" dedi. Gençlere de hitap eden Ülkü, "Hasan Bey bundan sonraki dönemlerde bize çok lazım, müthiş bir performans gösteriyor, onun daha ileri gitmesi için destek verin arkasında yürüyün, hepiniz yardımcı olursanız bu süreç daha iyi noktalara doğru gider" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Aydın Hasan Turan Ömer Ülkü İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title