Haberler

Giresun Emniyetinden Bayram Öncesi Gurbetçilere"Mola Ver, Hayatta Kal" Uygulaması

Giresun Emniyet Müdürlüğü bayram tatili için memleketlerine giden sürücüleri, 'Yorulunca Mola Verin Hayata Mola Vermeyin' projesi kapsamında durdurarak çay ve kahve ikramında bulundu.

Proje kapsamında Karadeniz Sahil Yolu Keşap ilçe girişindeki kontrol noktasında durdurulan sürücülere uygulama hakkında bilgi verilerek broşür dağıtılıyor. Sürücüler ile yolcuların dinlenmelerinin sağlanması amacıyla da pasta, çay ve kahve ikram ediliyor. Sürücü ve yolcular ikramın ardından yollarına devam ediyor.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de kontrol noktasına gelerek bir süre uygulamayı takip edip sürücülerle sohbet etti. Öztürk, "Her Bayramda başlattığımız 'Hayata mola vermeyin, yorulunca mola verin' projemizin bu sene ikincisi Kurban Bayramı tatili süresince de devam ettirdiklerini belirtti.

Yorgun olan gurbetçilerimizi kısada olsa dinlendirmek olduğunu vurgulayan Öztürk; " Amacımız gurbetçisi çok olan hemşerilerimize ve Karadeniz Sahil Yolu'nu kullananlara zorunlu molasında çay ikram ederek yorgunluklarını burada bırakarak yolda daha dinç devam etmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Ankara'dan Giresun'un Yağlıdere ilçesine yolculuk yapan ve Polis uygulamasında durdurulan Mehmet Ayaz polisin bu uygulamasın da memnun olduğunu belirterek;" İlk hissettiğim radara ve ya normal bir kontrol olduğu yönündeydi ama durduğumuzda bize çay ikram etmek istediklerini söylediler bu uygulamadan sürekli yollarda olan biri olarak çok memnun oldum" ifadelerini kullandı.

Uykusuzluğunu kaçıran tek şeyin Trabzonspor Galatasaray maçı olduğunu bitince de uykusunun geldiğini söyleyen İbrahim Demirkır;" Daha önce çok ceza yedim ama bu uygulama çok iyi oldu. Uykusuzdum bu uygulama sayesinde uykusuzluğumu gidermiş oldum" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Sahil Yolu Giresun Keşap Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title