Haberler

Giresun Emniyet Müdürü Öztürk'ten Giresunspor'a Ziyaret

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresunspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Ziyarette, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Öztürk, futbolculara tatlı ikram etti.

Öztürk, Giresunspor'un yarın Adana Demirspor ile çok önemli bir maça çıkacağını, kendisinin de bu zorlu karşılaşma öncesi teknik heyet ve futbolculara destek olmak istediğni söyledi.

Giresunsporlu futbolculardan, Giresun halkı ile Giresun Emniyet Müdürlüğü personeline şampiyonluk sevincini PTT 1. Lig'de de yaşatmalarını isteyen Öztürk, "Belki üniformamızdan dolayı maçlarda sevincimizi dışarı yansıtamıyoruz ancak şunu bilesiniz ki bizler de Giresunspor'u çok seviyor ve gönülden destekliyoruz. Her zaman sizlerin yanındayız. Sizlerden bir istediğimiz var. 2. Lig'de elde edilen şampiyonluk tüm Giresunlular kadar bizleri de çok sevindirdi. Sizlerden geçtiğimiz sezon elde ettiğiniz başarıyı, bu sezon da alarak bizleri ve bu şehrin insanlarını yeniden sevince boğmanızı bekliyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Bozbağ ise desteklerinden ötürü Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk'e teşekkür etti. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title