Haberler

Giresun'daki Sel

Giresun Valisi Hasan Karahan, Eynesil ve Görele ilçelerinde aşırı yağış nedeniyle kapanan belde ve köy yollarının yeniden ulaşıma açıldığını söyledi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Eynesil ve Görele ilçelerinde aşırı yağış nedeniyle kapanan belde ve köy yollarının yeniden ulaşıma açıldığını söyledi.

Vali Karahan, 21 Eylül Çarşamba günü aşırı yağışın hasara yol açtığı Eynesil ve Görele ilçelerinde incelemelerde bulundu, yetkililerden son durum ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaşlarla da sohbet eden Vali Karahan, istek ve şikayetleri dinledi.

Vali Karahan, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, yağışın neden olduğu hasarların giderilmesi çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirterek, acil yapılması gerekenlerin yerine getirildiğini, çok ciddi eksiklerin kalmadığını söyledi.

Ulaşıma kapalı tüm köyler ve belde yollarının yeniden açıldığını aktaran Karahan, "Elektrik arızaları giderildi. İçme suyuyla ilgili birtakım sıkıntılar var ama genelde tamamlamaya çalışıyoruz. Asıl önemli olan bugüne kadar yapılmış olanlar acil olması gerekenlerdi. Temel çözüm konusunda da ilgili müdürlüklerimiz, Karayolları, DSİ gibi kurumlarımız sorunlar ile ilgili çalışmalar yapıyor. Ayrıca zarar gören çok acil ihtiyaçlı kişilere de sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığıyla yardımda bulunuyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Eynesil Giresun Görele Eylül Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title