Haberler

Giresun'da Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi Toplandı

Giresun'da Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplandı.

Giresun'da Tarımsal Yayım ve Danışmanlık İl Teknik Komitesi toplandı.

Tarım İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, 26 Martta yayımlanan Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerine Destekleme Ödemesi Yapılmasına dair tebliğde yer alan değişiklikler görüşüldü.

2010 Yılında Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetlerinin uygulanması ve yürütülmesi sırasında karşılaşılan olumsuzluklar, bu olumsuzlukların giderilmesi için yapılabilecek çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, 2011 yılında tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti verecek kurum, kuruluş ve serbest tarım danışmanlarının yapması gerekenler hakkında komite üyelerine bilgiler verildi.

Diğer yandan, Tarımsal yayım ve danışmanlık hizmetleri kapsamında 2010 yılında Giresun'da 3 danışman görev yaparak toplam 142 çiftçiye tarımsal yayım ve danışmanlık hizmeti verdiği ve üreticilere ise bakanlıkça 71 bin lira Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteği ödemesi yapıldığı bildirildi.

- GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title