Haberler

Giresun'da 'Paralel Yapı' Operasyonları Devam Ediyor

Giresun’da daha önce Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında önce İl merkezinde sonra ise Espiye ve Şebinkarahisar ilçelerinde ‘ paralel yapı’ operasyonları düzenlenmişti.

Giresun'da daha önce Gülen Cemaati'ne yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarında önce İl merkezinde sonra ise Espiye ve Şebinkarahisar ilçelerinde ' paralel yapı' operasyonları düzenlenmişti.

Bugün ise Giresun il merkezinde bulunan bazı derneklerde Terörle Mücadele Ekipleri tarafından arama gerçekleştirildi.

Alınan bilgilere göre, Polis tarafından bazı derneklere 'paralel yapı' soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince Giresun il merkezinde bulunan Giresun Eğitimciler Derneği, Giresun Kültür Gençlik Spor Sağlık ve Eğitim Derneği, Giresun İş Hayatı Dayanışma Derneği, Lale Kadınlar Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne operasyon düzenlendi.

Operasyonda derneklerde arama yapan Polis, PDY/FETÖ terör örgütü soruşturması kapsamında birçok örgütsel döküman ve bilgisayar hard disklerine el koydu. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şebinkarahisar Giresun Espiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title