Haberler

Giresun'da Mezuniyet Töreni

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

Giresun Üniversitesi (GRÜ) Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

İlk mezunlarını veren fakültenin konferans salonunda gerçekleştirilen tören, saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Rektör yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Cin, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 4 yıl boyunca öğrencilerin eğitilip donatıldığını ve mezun edildiğini söyledi.

Bu mezuniyetin, aslında bir son değil, bir virgül olduğunu vurgulayan Cin, şöyle konuştu:

"Çünkü öğrencilerimizin bundan sonra da bizimle iletişim halinde olmasını istiyoruz. Bu nedenlerle üniversitemizin web sayfasında mezun öğrencilerle iletişime girebilmek için bir link oluşturduk. Öğrencilerimizin buraya kayıt yaparak Giresun Üniversitesi ile bağlarını koparmamalarını istiyoruz. Öğrencilerimize ben de şunu söyleyeyim. Vatanına, milletine düşkün, toplumsal değerleri koruyan bireyler olmalarını istiyoruz."

Konuşmanın ardından fakülte birincisi Cansu Demiroğlu mezuniyet kütüğüne plaket çaktı ve diplomasını aldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım ile Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümlerinden mezun olan 104 öğrenci, diplomasını aldı, keplerini fırlattı.

Törene, Güce Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, Tirebolu Belediye Başkan Vekili Mazlum Tomak, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bayram Kaya, akademisyen, veli ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Giresun Üniversitesi Tirebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title