Haberler

Giresun'da Kırmızı Işıkta Bekleyen Araçlara Tır Çarptı

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarparak durabildi.

Giresun'da meydana gelen trafik kazasında TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 7 araca çarparak durabildi.

Kaza, bugün öğle saatlerinde Karadeniz sahil yolu liman kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Cavit Civelek (58) yönetimindeki 61 K 11952 plakalı TIR, iddiaya göre, aşırı süratli durumdayken, kırmızı ışıkta bekleyen bir başka TIR'a çarpmamak için direksiyonu sol şerite geçmek için çevirdi. Hızını alamayan TIR, önce Yahya Kaçgan yönetimindeki 34 JU 6652 plakalı araca arkadan çarparak liman kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen Halil Bülent Karaahmetoğlu yönetimindeki 28 DC 630, Osman Topal yönetimindeki 28 ER 560, İsmail Kaplan yönetimindeki 28 AK 558, 28 AL 295 plakalı araç ve son olarak Zekeriya Ünal yönetimindeki 06 YUC 85 plakalı araca çarptı.

Kazada yaralanma meydana gelmezken, bazı araç sürücüleri yaşadıkları korku ve panikten dolayı gözyaşı döktü.

Kazada 06 YUC 85 plakalı araç TIR'ın altında kalırken, araç sürücüsü Zekeriya Ünal araçtan burnu bile kanamadan çıktı.

Kazayı anlatan Ünal, "Yeşil ışığı beklerken TIR hakimiyetini kaybederek üstümüze gelerek bizi biçti. TIR sürücüsü başka bir aracın kendisini sıkıştırdığını söylüyor ama bilemiyoruz" dedi.

Kaza sonrası Karadeniz sahil yolu savaş alanına dönerken, trafik kontrollü şekilde verildi. Araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Cavit Osman Topal Karadeniz Giresun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title