Haberler

Giresun'da İmam Hatipliler Mısır İçin Tek Yürek Oldu

Giresun'un Eynesil İlçesinde ÖNDER (İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği) mensupları, Mısır'da haksız yere idama mahkum edilen Muhammed Mursi ve arkadaşları için, tüm Türkiye'deki mezun derneklerle eş zamanlı tek yürek olarak bir eylem gerçekleştirdi.

ÖNDER'in bugün saat 14.00'da tüm Türkiye'de eş zamanlı olarak Mısır'daki darbe yönetimine ve idam kararına, Giresun'un Eynesil İlçesinde bulunan İmam Hatiplilerden de destek geldi.

Mısır'daki Cumhurbaşkanlık Sarayı'na, Adalet Bakanlığına ve Ezher Üniversitesine, Mursi ile arkadaşlarının uğradığı haksızlıkları, idamların uygulanmasıyla Mısır'da yeni bir kargaşa ve çatışma döneminin başlayacağı uyarısını dile getiren bir mektup Eynesil PTT şubesi önünde okunup postaya verildi.

ÖNDER Giresun Koordinatörü ve Eynesil İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ramazan Öztürk, Mısır yönetimini idam kararlarını gözden geçirmeleri adına uyarıyoruz ve ÖNDER olarak idam kararların kınıyoruz açıklaması yaptı.

Okunan mektup sonrası eyleme katılanlarla birlikte, Mısır'daki Cumhurbaşkanlık Sarayı'na, Adalet Bakanlığına ve Ezher Üniversitesine, Mursi ile arkadaşlarının uğradığı haksızlıkları, idamların uygulanmasıyla Mısır'da yeni bir kargaşa ve çatışma döneminin başlayacağı uyarısını dile getiren bir mektup postaya verildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Mursi Eynesil Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title