Haberler

Giresun'da Fındık Toplama Tarihleri Belirlendi

Türkiye’nin fındık üretiminin büyük bir bölümünü gerçekleştiren Giresun’da fındık toplama ve ihraç tarihleri belirlendi.

Türkiye'nin fındık üretiminin büyük bir bölümünü gerçekleştiren Giresun'da fındık toplama ve ihraç tarihleri belirlendi.

Giresun'da fındık toplama ve ihraç tarihlerinin tespiti için Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü başkanlığında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Giresun Ticaret Borsası, Ürün Denetlemeleri Giresun Grup Başkanlığı, Fındık Araştırma Enstitüsü, Karadeniz İhracatçı Birlikleri, Fiskobirlik ve Giresun Ziraat odasından oluşan heyet toplandı. 2016 yılı mahsulü fındık hasat tarihlerini belirlemek üzere oluşturulan bir komisyon Giresun ilinin sahil, orta ve yüksek kesimlerinde yetişen fındıkların toplama ve ihraç tarihlerinin tespit etti.

Komisyonun aldığı kararlar gereğince, sahil kesimi (0-250 metre arası) 1 Ağustos, orta kesim (251-500 metre arası) 8 Ağustos ve yüksek kesim (500 metreden yukarısı) için 15 Ağustos'tan itibaren fındık toplayabilecekleri belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Bakanlığı Doğu Karadeniz Türkiye Giresun Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title