Haberler

Giresun'da 30 Yaşındaki Astsubay İntihar Etti

Güncelleme:

Giresun'un Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli 30 yaşındaki Astsubay Üstçavuş Hakan Diş intihar etti.

Giresun'un Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Üstçavuş Hakan Diş'in intihar ettiği açıklandı.

AİLEVİ SEBEPLERDEN İNTİHAR ETTİĞİ BELİRTİLDİ

Astsubay Üstçavuş Hakan Diş'in Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı kışlasındaki kamelyaların birinde bugün saat 06.00 sıralarında beylik silahıyla intihar ettiği açıklandı. Ağustos ayında ilçedeki görevine başlayan Diş'in evli olduğu ve ailevi sebeplerden intihar ettiği belirtildi.

Astsubay Diş'in cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak inceleme ardından memleketi Tokat'a gönderilecek.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Bu sabah saatlerinde Dereli İlçe Jandarma Komutanlığı'nda intihar eden Astsubay Hakan Diş ile ilgili Giresun Valiliği'nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "İlimiz Yağlıdere Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Hakan Diş (30) bu sabah intihar ederek canına kıydı. Tokat Niksar nüfusuna kayıtlı evli ve 10 yıllık astsubay ailevi sebeplerden dolayı sabah saat 06:15 dolaylarında görev yaptığı Yağlıdere Jandarma Komutanlığı kışlasındaki kamelyaların birinde beylik silahıyla intihar etti. 1 Ağustos 2014 tarihinde Yağlıdere Jandarma Komutanlığı'ndaki görevine başlayan astsubayın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Otopsinin ardından Hakan Diş'nin cenazesi defnedilmek üzere memleketi Tokat'ta gönderilecek" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Yağlıdere Trabzon Tokat Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

ZaZa cCcMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin

25
0
yanıtYanıtla
saso:

tsk subayların malı olmuş altta kalanın canı çıkıyor. her ailevi sebepte tsk nın da parmağı vardır

17
5
yanıtYanıtla
Keskin KılıçMobil-ANDROID:

TSK'nın yaptığı ayrım ve saçma sapan tayin politikası yüzünden Astsubay ve Uzman Erbaşlar bu duruma gelmektedir.

13
3
yanıtYanıtla
OsmanlıMobil-IOS:

Yazık Memleket ne Hale geldi Daha bu en Güzel Günlerimiz

10
4
yanıtYanıtla
DİYARBEKİR Lİ KIRO KÜRT SİBGATULLAH:

BEŞERİN DERDİNE DERMANDIR KUR AN. KUR ANSIZ CANAVARDAN BETERDİR İNSAN! ALLAH A DAYAN SAYE SARIL HİKMETE RAM OL. YOL BUDUR BİLMİYORUM BAŞKA ÇIKAR YOL! İMANDIR O CEVHER Kİ İLAHİ NE BÜYÜKTÜR. İMANSIZ OLAN PASLI YÜREK SİNEDE BİR YÜKTÜR. FARZ EDİLSİN Kİ ÇEKİLMİŞ VİCDANLARDAN HAVFFI YEZDAN. NE İRFANIN KALIR TESİRİ KATİYYEN NE VİCDANIN. İNSAN ÜÇ BEŞ DAMLA KAN. IRMAK ÜÇ BEŞ DAMLA SU. ÖYLE BİR HAYATA ÇATTIK Kİ HAYATA KURMUŞ PUSU. GELDİ ÖLÜMLÜ YALAN GEÇTİ ÖLÜMSÜZ GERÇEK. SİZ HAYAT SÜREN LEŞLER SİZİ KİM DİRİLTECEK?

13
1
yanıtYanıtla
Türk komandosumobilWeb@haberler.com:

Ewet bu astık üstlük var olduğu surece ve ego kumandalı varlığını sürdürdüğü sürede daha ne erler uzman erbaş Ast şeyler intihar eder

10
2
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

BENİM ANLAYAMADİGİM BİR DURUM VAR ARKADASLAR ONCELİKLE OLEN KARDESİMİZİN AİLESİNİN VE DOSTLARİNİN BASİ SAGOLSUN 1. BİR İNTAHAR HABERİ GELDİ PESİ SİRA DEVAM EDİYOR 2.OKULDA TACİZ DEDİLER HERGUN AYRİ BİR OLAY 3..BİR NAMUS HABERİ PESİNDEN BİNTANE DAHA 4.ASLİNDA COK ORNEK VAR COK 5.TURKİYE NE OLDU SANADA BUKADAR YOLDAN CİKTİN ESKİ GUZELİM TURKİYEYE NE OLDU BU DİZİLERMİ YOKSA SACMA SAPAN PROGRAMLARMİ BOZDU BİZİ BİR DUSUNUN BAKALİM ALLAH İCİN

9
0
yanıtYanıtla
insancaaMobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin....

6
1
yanıtYanıtla
seyrani:

Mekanın cennet olsun komutanım

7
0
yanıtYanıtla
kara:

tsk can costu ile hemen çözer, her şeyi çözdüğü gibi

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title