Haberler

Giresun'da Askeri Helikopterin Düşmesi - Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Doğru'nun Eşi ve...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Şehit yakınlarının tören alanına gelmesi Cenazelerin gelmesi Şükran Nurdan ve Nihal Doğru, anne ve kız kardeşlerinin tabutuna sarılarak ağlaması Cenaze namazı Tabutların cenaze aracına konulması Giresun'da askeri helikopterin düşmesi Hayatını kaybeden Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Doğru'nun eşi ve kızının cenazeleri, Tokat'ın Zile ilçesinde defnedildi Giresun kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi ve kızının cenazeleri, Tokat'ın Zile ilçesinde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Şehit yakınlarının tören alanına gelmesi

Cenazelerin gelmesi

Şükran Nurdan ve Nihal Doğru, anne ve kız kardeşlerinin tabutuna sarılarak ağlaması

Cenaze namazı

Tabutların cenaze aracına konulması

Giresun'da askeri helikopterin düşmesi

Hayatını kaybeden Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Doğru'nun eşi ve kızının cenazeleri, Tokat'ın Zile ilçesinde defnedildi

Giresun kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru'nun eşi ve kızının cenazeleri, Tokat'ın Zile ilçesinde toprağa verildi.

Zile Devlet Hastanesi morgundan alınan Nuran (49) ve 4 yaşındaki kızı Berrin Doğru'nun naaşları, Kaymakamlık önündeki tören alanına konuldu. Şükran Nurdan ve Nihal Doğru, anne ve kız kardeşlerinin Türk bayrağıyla örtülü tabutlarına sarılarak gözyaşı döktü.

Berrin Doğru'nun ablaları, "Kalk, Allahım ne olur bir mucize, kardeşimi geri ver. Bir mucize olsun. Bu son şansın." diyerek ağladı.

Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri, Asri Mezarlık'ta defnedildi.

Bu arada, Doğru'nun yakınlarının güneşte beklediğini gören Tokat Valisi Cevdet Can, AK Parti Tokat Milletvekilleri Zeyid Aslan ve Yusuf Beyazıt, gölgeye alınmaları talimatını verdi.

Cenaze törenine merhum anne ve kızının yakınları, Tokat Valisi Can, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Tokat Milletvekilleri, Coşkun Çakır, Aslan, Celil Göçer ve Beyazıt, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Adnan Arslan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Giresun'un Alucra ilçesine bağlı Tohumluk köyü sınırları içinde "Sikorsky" tipi askeri helikopterin düşmesi sonucu askeri personel ile eş ve çocuklarının da aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 8 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Doğru Giresun Tokat Zile Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title