Haberler

Giresun'da Askeri Helikopter Düştü (3)

Helikopterde 15 KİŞİ VARGiresun'un Alucra İlçesi yakınlarındaki Tohumluk Yaylası'na düşen Sikorsky S- 70 tipi helikopterde 8'i asker, 4'ü personel eşi ve 3 çocuk olmak üzere 15 kişinin bulunduğu belirtildi: Bölgedeki karakollara bayramlaşmaya ve şehit ailelerini ziyarete giden askerler ve ailelerini taşıyan helikopterle saat 17.30 sıralarında irtibat kesildi ve ardından düştüğü bilgisine ulaşıldı.

Helikopterde 15 KİŞİ VAR

Giresun'un Alucra İlçesi yakınlarındaki Tohumluk Yaylası'na düşen Sikorsky S- 70 tipi helikopterde 8'i asker, 4'ü personel eşi ve 3 çocuk olmak üzere 15 kişinin bulunduğu belirtildi:

Bölgedeki karakollara bayramlaşmaya ve şehit ailelerini ziyarete giden askerler ve ailelerini taşıyan helikopterle saat 17.30 sıralarında irtibat kesildi ve ardından düştüğü bilgisine ulaşıldı. Helikopter enkazına ilk ulaşan yayladaki köylülerin yardım ettiği yaralılar, araçlarla Alucra ve Yağlıdere'deki devlet hastanelerine taşınmaya başlandı.

BAŞKAN AKSU: 2 ALBAY ŞEHİT

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, düşen helikopterde 2 albayın şehit olduğunu, 2 asker eşiyle 2 çocuğun da yaşamını yitirdiğini söyledi.

Başkan Aksu, kazadan sonra hastanelere 7 yaralının getirildiğini ve tedavilerine başlandığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kerim Aksu Giresun Alucra Politika Güncel Haberler

title