Haberler

Giresun'da Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı Yapıldı

Giresun İl Özel İdaresi'nce amatör spor kulüplerine spor malzemeleri yardımında bulunuldu.

Giresun İl Özel İdaresi'nce amatör spor kulüplerine spor malzemeleri yardımında bulunuldu.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASFK) binasında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, 53 kulübe malzeme dağıtımını gerçekleştirildiğini belirtti.

"Gönül isterdi ki daha fazla kaynaklar elde edelim ve gençlerimizin istifadesine sunalım" diyen Karahan "Valilik ve İl Özel İdare ile birlikte elimizden gelen gayret ve teşvikleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden ise,  kulüplere dağıtılan malzemelerin toplam değerinin 75 bin lira olduğunu belirterek,"Giresun'da amatör sporun gelişmesi için çok ciddi çalışıyoruz. 27 dönüm arazi üzerine kurulan gençlik merkezi Mart ayında hizmete açılacak. Amatör spora merkezde 4 saha kazandırdık. Önümüzdeki yıllarda amatör spora daha fazla destek çıkacağız" dedi.

ASKF Başkanı Mehmet Güngör, spor kulüplerine yapmış olduğu desteklerden dolayı başta Vali Hasan Karahan başta olmak üzere İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Karahan spor kulüplerine malzemeleri dağıttı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title