Haberler

Giresun Belediyesinden Yeni Yol Çalışmaları

Güncelleme:

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentin batı bölgesinde yapımı süren yeni yol çalışmasının tamamlanmasıyla, kent trafiğinin rahatlacağını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kentin batı bölgesinde yapımı süren yeni yol çalışmasının tamamlanmasıyla, kent trafiğinde ciddi rahatlamanın yaşanacağını söyledi.

Aksu, yaptığı açıklamada, Güre Mahallesi'nde sahil yoluna alternatif olacak yeni yolun yapım çalışmalarına başladıklarını belirtti.

Çalışmanın tamamlanması ile kent trafiğinin önemli ölçüde rahatlayacağını vurgulayan Aksu, "Bildiğiniz gibi şehrin batısından merkez güzergahında ilerleyen bir aracın, sahil yolu dışında ulaşımını sağlaması için diğer bir alternatifi yoktu. Bu sorunu en azından Devlet Hastanesine kadar olan bölümde gidermek için Güre Mahallesi'nde bulunan ve yıllardır açılmayı bekleyen, Fiskobirlik entegre tesisleri içerisinden geçecek şehiriçi çevre yolunun açılması için çalışmalarımıza başladık. Bu çalışma ile birlikte Bağcılar Sokak ile üniversite yolu olan Prof. Ahmet Taner Kışlalı Caddesi birbirine bağlanmış olacak. Dolayısıyla Erikliman Mahallesi'nden sahil yolu kullanılmadan devlet hastanesine ulaşılabilecek" dedi.

Aksu, kent trafiğini rahatlatıcı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Çevre yolunun ilk etabı olarak düşündüğümüz bu çalışmamızın ardından, Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi önünden de bir alternatif yol açarak, bu şehir içi yolu Batlama Caddesi'ne bağlamayı planlıyoruz. Bu yol gerek dolmuşların, gerek özel araçların alternatif yolu olacağı için toplama yolun trafiğini de rahatlatacaktır." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Kerim Aksu Giresun Güre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title