Haberler

Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesinde Yavru Sevinci

Güncelleme:

Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesinde yeni doğan yavru maymun büyük sevinç yaşattı.

Giresun Belediyesi Hayvanat Bahçesi'nde yeni doğan yavru maymun büyük sevinç yaşattı.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Giresun'da hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla 2013 Ekim ayında Doğu Karadeniz Bölgesi'nin ilk hayvanat bahçesini açtıklarını belirtti.

Bir yıl içerisinde daha da geliştirilen hayvanat bahçesinde bugün 100 dolayında hayvanın bulunduğunu kaydeden Aksu, önümüzdeki dönemlerde hayvanat bahçesinin daha da büyütüleceğini söyledi.

Aksu, hayvanat bahçesindeki dişi maymunun dünyaya yavru getirdiğini aktararak, "Hayvanat bahçemize yeni üyelerimiz de katılmaya başladı. Dişi maymunlarımızdan birisi geçtiğimiz günlerde dünyaya yavru getirdi. Yavru maymun hayvanat bahçemizin sakinleri arasına katıldı. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başkan Aksu, yavru maymunun büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, önümüzdeki dönemlerde yeni yavruların hayvanat bahçesi sakinleri arasına katılmasını beklediklerini sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Doğu Karadeniz Bölgesi Kerim Aksu Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title