Haberler

Giresunspor'a Moral Yemeği

Güncelleme:

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Adana Demirspor maçı öncesi Giresunspor teknik heyeti ve futbolculara moral yemeği verdi.

Bir restoranda düzenlenen yemekte konuşan Aksu, Giresun Belediyesi olarak Giresunspor'a her zaman destek olduklarını, olmayı da sürdüreceklerini söyledi.

Giresunspor'un, PTT 1. Lig'e yükselerek yeni bir başlangıç yaptığını kaydeden Aksu, "Geçtiğimiz sezon 2. ligde çok güzel işler yaptık. PTT 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdik. Bu sezon yeni bir başlangıç yaptık. Bu yıl da umutluyuz" dedi.

Adana Demirspor maçı öncesi moral depolamak amacıyla yemeğin organize edildiğini aktaran Kerim Aksu, "Adana Demirspor'u yeneceğinizden şüphemiz yok. Bu güce ve inanca sahip kadromuz var. Biz, sizlere güveniyoruz" diye konuştu.

Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ise Aksu'ya teşekkür ederek, Giresunspor'a desteklerin çığ gibi büyüdüğünü ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Adana Demirspor Giresunspor Kerim Aksu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title