Haberler

Giresun Belediye Başkanı Aksu, Birim Müdürleriyle Yatırımları Değerlendirdi

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ilkbaharla birlikte Giresun'da sürdürülen çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ilkbaharla birlikte Giresun'da sürdürülen çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Aksu, belediye birim müdürleri ile ocak ayı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, ilkbahar ve yaz dönemlerinde yapılacak olan yatırımlarla ilgili projelendirme sürecinde sona gelindiğini kaydetti.

Giresun'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek istediklerini aktaran Aksu, "Büyük projelere başlayıp tamamlayacağız. Bu yıl hedeflerimiz büyük. İlkbaharla birlikte çalışmalara hız vereceğiz. Giresun'u daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Birim müdürlerinden projeleri yakından takip etmelerini ve zamanında bitirilmesi için azami gayret göstermelerini isteyen Aksu," Her birim müdürü toplantıya biten işleri, devam eden çalışmaları ve planlanan işlerini getirsin. Burada değerlendirelim. Vatandaşlardan gelen şikayetleri, talepleri ciddi şekilde değerlendirip gerekeni yapalım. Birimler arasında mutlaka koordinasyon istiyorum" diye konuştu.

Aksu, 2015 yılı içerisinde itfaiye aracı ve vidanjör olmak üzere ihtiyaca göre araç almayı planladıklarını dile getirerek, yine su abonelerinin akıllı sayaç kullanmasını teşvik edici çalışmalar gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Kerim Aksu Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title