Haberler

Giresun, Ankara'da Tanıtılacak

1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri'nin yarın Ankara'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılımıyla başlayacağı bildirildi.

1. Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri'nin yarın Ankara'da Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin katılımıyla başlayacağı bildirildi.

Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada, 09 Ekim Perşembe Atatürk Kültür Merkezi'nde 4 gün sürecek tanıtım etkinliğinin açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli'nin katılacağı belirtildi.

Giresun Kalkınma ve Tanıtım Günleri'nin her yönüyle kentin tanıtımına damga vuracak bir organizasyon olduğunun ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Turizmden kültürüne, halk oyunlarından yöresel yemeklerine A'den Z'ye Giresun'un tanıtılacağı etkinlikte ilimiz tüm özellikleriyle başkentlilerin beğenisine sunulacak. Giresun'umuzu ülkemize ve dünyaya tanıtmak, birlikteliği sağlamak, başkentte gurbette bulunan vatandaşlarımızla sılayı buluşturmak, özlem gidermesine vesile olmak amacıyla düzenlenen organizasyon Mavi Karadeniz ve Tempo TV'den canlı olarak yayınlanacak. 10 D Giresun belgeselinin de beğeniye sunulacağı organizasyon 12 Ekim Pazar günü sona erecek." - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Giresun Valiliği Nurettin Canikli Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title