Haberler

Giovane G Designer" Erzurum'da Açıldı

Erkek giyiminin önemli markalarından “Giovane G.Designers” yeni mağazasıyla bugün Erzurum’da açıldı.

Erkek giyiminin önemli markalarından "Giovane G.Designers" yeni mağazasıyla bugün Erzurum'da açıldı.

Türkiye'de "Giovane G Designers" adıyla perakende sektöründe hızlı bir büyümeye giren marka 24. özgün şubesini, yenilenen yüzüyle ve geniş koleksiyonuyla Erzurum'da açtı.

Açılışa Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Giovane G Designers markasının Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cüneyt Mutkan, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu katıldı.

Giovane markalı tüm ürünler; Türkiye ve Dünyanın çeşitli ülkelerindeki mağazalarla aynı anda Erzurumlular'la buluşacak.

Giovane G Designers Erzurum mağazası, şehrin en merkezi caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alıyor. 200 m2'lik yeni mağazada Giovane markalı tüm ürünler; Türkiye ve Dünyanın çeşitli ülkelerindeki mağazalarla aynı anda Erzurumlular'la buluşacak.

Yurt içinde Giovane G Designers markası adı altında 24 konsept mağaza ve 25 satış noktası bulunan markanın, yurt dışında 42 konsept mağazası ve 30 adet satış noktası faaliyet gösteriyor.

Türkiye'de erkek giyiminin en önemli temsilcilerinden olan marka Türkiye dışında; Avrupa Ülkeleri, Rusya Federasyonu, ABD ve Ortadoğu'da özgün markasıyla büyümeye devam ediyor.

Erzurum Mağazası'nda "Kehanet" adındaki 2016-2017 kış koleksiyonu açılışta büyük ilgi gördü.

Trendlerin sürekli değiştiğini, bugün moda olanın yarın demode olacağını düşünerek yola çıkan Giovane G tasarım ekibi; 2016-17 kış koleksiyonunda geçmiş ile geleceği harmanlamış. Giovane G erkekleri için bu yıl petrol mavisi ve camel renklerin olduğu geniş bir koleksiyon sunuluyor. Bu kış yine sıradanlıktan uzaklaşan birinci sınıf takım elbiseler yerini sağlamlaştırırken, kat kat giyilen kazak-ceket-palto kombinleri, şıklığınızı korumanızı sağlayacak. Giovane G Designer'in "Kehanet" koleksiyonunda erkek giyiminde siyahın yükselişini gözlemlerken, petrol mavisi ve camel ana renkler olarak kullanıldı.

Erzurum, Giovane Markasının en önemli mağazalarından biri

Açılışa ev sahipliği yapan Giovane G Designer Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cüneyt Mutkan, yeni mağazaları için şunları söyledi:

"Erzurum Giovane için ayrı bir önem taşıyor. Çünkü Anadolu'daki ilk mağazamızı burada açmıştık. Sonrasında gerek Türkiye'de gerekse de dünyanın çeşitli ülkelerinde mağazalar açarak büyümemizi sürdürdük. Ama Erzurum'un yeri bizde hep özel olarak devam etti. Şimdi de büyüyen markamıza ve genişleyen koleksiyonumuza uygun olarak yeni bir yatırımla daha geniş bir mağaza açıyoruz. Giovane Markası'nın Erzurum'da zaten çok özel bir müşteri kitlesi var. Erzurumlu erkekler iyi giyinmeyi biliyor ve modayı takip ediyor. Erzurumlu gençler de markamızı seviyor. Yeni mağazamızla Giovane takipçilerinin artacağına inanıyoruz." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Korkut Yakutiye Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title