Haberler

    Gidenlerin Faturası Ağır Oluyor

    Fenerbahçe yönetiminin Caner ile hala yeni kontrat imzalamaması ve milli yıldızın serbest oyuncu statüsüne geçmesi Fenerbahçeli taraftarları endişelendiriyor.

    Geride bıraktığımız sezonda oynadığı futbolla Fenerbahçe'nin 19. şampiyonluğunda başrolü oynayan Caner Erkin'in Fenerbahçe ile olan kontratının sona ermesi ve Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuyla hala anlaşamamış olması sarı lacivertli taraftarları endişelendirirken, geçtiğimiz yıllarda yenilenmeyen sözleşmeler nedeniyle çok canı yanan Fenerbahçe yönetiminin reaksiyonu merakla bekleniyor.

    Tuncay'ın faturası ağır oldu


    2006-2007 sezonunda Caner Erkin'in bu sezon sergilediğine benzer bir performansla takımını 100. yıl şampiyonluğuna taşıyan Tuncay Şanlı'nın sezon sonunda Premier Lig'e gitmesi Fenerbahçe yönetimini farklı arayışlara yönlendirirken, Tuncay'ın ardından 750.00 Euro'ya Colin Kazim, 6.5 milyona Issiar Dia, 7.5 milyona Milos Krasic, 5.5 milyona Miroslav Stoch transferlerine imza atarak sadece kanat oyuncusu bonserisine 20 milyon Euro ödeyen bu oyunculardan neredeyse hiç verim alamayan Fenerbahçe'ye Tuncay'la uzatılmayan sözleşmenin faturası hayli ağır olmuş, geride kalan yedi yılda yeni bir Tuncay bulamayan

    Aurellio gitti takım dağıldı


    Sarı lacivertli takımın biten sözleşmeler nedeniyle elinden kaçırdığı bir diğer yıldızsa oynadığı futbolla Türk Milli Takımı'na kadar yükselen Brezilyalı Marco Aurellio. Özellikle Arthur Zico döneminde oynadığı futbolla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasına büyük katkı yapan Aurellio, 2007-2008 sezonun ardından Real Betis'le anlaşmıştı. Aurellio'nun ayrılmasının ardından özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında takım savunması çöken sarı lacivertli takım, Brezilyalı oyuncunun yerini İspanyol Josico ile doldurmak istemiş ancak Villareal'den transfer edilen tecrübeli futbolcu, ligde ancak 14 maçta forma giyebilmişti. Fenerbahçe, Aurellio'nun boşluğunu 2011-2012 sezonu başında yapılan Mehmet Topal transferine dek tam anlamıyla dolduramamıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tuncay Şanlı caner erkin Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title