Haberler

Mehdi Eker: Onlara Pabuç Bırakmayacağız

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "AK Parti bugüne kadar ne çetelere, ne darbecilere karşı asla meydanı terk etmedi milletin emanetini yere düşürmedi" dedi.

Bakan Eker, beraberinde AK Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz ve Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç ile Çermik ilçesini ziyaret etti.

Burada yaptığı konuşmada, hükümet olarak Çermik'in bütün projelerini hayata geçireceklerini söyleyen Eker, Çermik halkının çoktan karar verdiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bizim işimiz millete hizmet etmek, efendilik taslayanlara karşı milletin hizmetinde olmak. AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiarı budur. Biz de bunun için çalışıyoruz. 56 trilyon (milyon) sadece Çermikli çiftçiye verdiğimiz karşılıksız hibe desteği. Bu destekler devam ediyor. Çermik Kale Barajı'nı yaptık. Bu proje temel atma safhasına geldi."

Başbakan'ın Çermik' ve Türkiye'ye barışı getirdiğini söyleyen Bakan Eker şunları söyledi:

"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ben Kürt meselesini çözeceğim diyor ama birileri bundan rahatsız oluyor. Barışı engellemek için birtakım kumpaslar, birtakım tezgahlar, şantajlar, paraleller, dikeyler bu tezgahları harekete geçirdiler. Ama yağma yok. AK Parti bugüne kadar ne çetelere ne darbecilere karşı asla meydanı terk etmedi, milletin emanetini yere düşürmedi. Milletimizin desteği duası bizimle olduğu sürece başımızın üstünde taşıyacağız. Biz milli irade düşmanlarına ne meydanı bırakacağız ne onlara pabuç bırakacağız. Biz onlarla mücadeleye etmeye devam edeceğiz. Pazar günü sandık başına gideceğiz. Başkanımızı tekrar Çermik başkanı olarak ona Belediye binasının anahtarını teslim edeceğiz. Onun hazırladığı projeleri destekleyeceğiz. Başkaları da ithal adaylar çıkarıyor, Çermik'in dışından aday getiriyorlar. Çözüm sürecinin kalıcı bir barışa dönüşmesi için Başbakanımızın arkasında duracağız. Türkiye'nin barışa ihtiyacı var, Türkiye'nin kalkınmaya ihtiyacı var." - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Mehdi Eker Ak Parti Ak Parti Çermik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title