Haberler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Adilcevaz'da

Güncelleme:

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "İnşallah 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesiyle ilgili bu platformun tam destekleri var" dedi.

Bakan Eker, Adilcevaz'daki bir çay bahçesinde aralarında Ahlat, Adilcevaz ve Tatvan belediye başkanları, il genel ve belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vakıflar, dernekler, ziraat odaları ve yetiştirici birliklerinin bulunduğu "Erdoğan'ı Sevenler Platformu" adına basın açıklaması yaptı.

Platform üyelerinin, cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme konusunda beyanatlarının bulunduğunu ifade eden Eker, "Arkadaşların beyanatları ve bunu herkese duyurma arzuları var. İnşallah 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçilmesiyle ilgili bu platformun tam destekleri var. Bu arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın mutlak suretle sandık başına gitmeleri konusunda çağrı yapıyorlar" diye konuştu.

Eker, açıklamanın ardından Aygır Gölü ile ilçedeki süt ve süt ürünleri tesisini ziyaret ederek, tesis yetkililerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Tatvan ilçesine geçen Eker, Nemrut Krater Gölü'nü gezerek, beraberindekilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Mehdi Eker Adilcevaz Tatvan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title