Haberler

Gıda Bankası 523 Ailenin Yüzünü Güldürdü

Turgutlu’da yardıma muhtaç ailelerin ilk adreslerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Gıda Bankası, 2016 yılında toplam 523 ailenin yüzünü güldürdü.

Turgutlu'da yardıma muhtaç ailelerin ilk adreslerinden biri olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Gıda Bankası, 2016 yılında toplam 523 ailenin yüzünü güldürdü.

Turgutlu'da 1 Nisan 2016 yılında gerçekleştirilen toplu açılış töreninde hizmete giren Gıda Bankası, ilçedeki 523 ailenin yüzünü güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün, 2013 yılında 'Yalnız Değilsin' sloganıyla başlattığı ve Türkiye'ye örnek projeler arasında gösterilen hizmetten duydukları memnuniyeti ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Gerek Manisa Büyükşehir Belediyemiz gerekse Turgutlu Belediyesi olarak Turgutlu'muzda açta açıkta vatandaşımızın kalmaması adına çaba sarf ediyoruz. Bu noktada en büyük ihtiyaçlardan birisi de Gıda Bankası'nın hizmete girmesi ile giderilmiştir. Vatandaşımıza normal market sistemi sunarak onları rencide etmeden, dilediğini alarak ev ve mutfak masraflarına mütevazi katkı sunulmaktadır. Bu anlamda 17 ilçe içerisinde Turgutlu'muza öncelik sağlayarak Turgutlu Belediyemizin sosyal belediyecilik hizmetlerini de destekler katkıları ve hizmetlerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum. 2017 yılında da Gıda Bankası hizmetlerine aralıksız devam edecektir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Turgay Şirin Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title