Haberler

    Gibson, Philips Ses Sistemleri'ni Satın Aldı

    Müzik ve ses sistemleri alanının iki önemli ismi Philips ve Gibson Brands, güçlerini birleştiriyor.

    -

    Philips ve Gibson Brands, ses sistemleri alanında güçlerini birleştiriyor.


    Bu satın alma işlemini düzenlenen toplantıyla duyuran Gibson Innovations, önümüzdeki günlerde karşımıza dikkat çekici ürünlerle çıkmaya devam edecek. Satın alma hakkında detaylar paylaşan Gibson Innovations Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Genel Müdürü Marc de Kloet, iki öncü ve yenilikçi firmanın birikim ve deneyimlerini birleştirmesiyle birlikte hedeflerinin ses sistemleri pazarında liderlik olduğunuifade etti.


    Philips marka ismini kullanarak yola Gibson Innovations adıyla devam edeceklerini açıklayan Kloet, şunları söyledi: "Philips dünyanın en değerli 50 markası arasında yer alan bir marka. Philips'in de marka gücüyle birlikte, geçtiğimiz yıl ilk adımları atan bu güç birliğinin sonucunda, Gibson Innovations müzik lifestyle ve ses sistemleri alanında portföyüne katacağı yeni markalarla beraber lider firma olmayı hedefliyor."


    Kablosuz ses sistemleri büyümeye devam ediyor


    Toplantıda ses sistemleri pazarıyla ilgili bilgi veren Gibson Innovations Türkiye Pazarlama Müdürü Tuğba Karakuş, ses sistemleri pazarının çeşitli tüketici eğilimlerinin ışığında büyümeye devam ettiğini ifade etti. Ses sistemleri pazarının özellikle kablosuz audio sistemler segmentiyle büyüme gösterdiğini anlatan Karakuş, şunları söyledi: "2014 yılında bu segmentte yüzde 10'luk bir büyüme gerçekleşmişti. 2015'te ise yüzde 13'lük bir büyüme oranına ulaşılacağını tahmin ediyoruz. Ses Sistemleri pazarında diğer bir önemli büyüme alanı ise Ev Sinema Sistemleri ve Hoparlörler. Bu alanda yüzde 27'lik büyüme rakamı çok dikkat çekici. Kulaklık tarafında ise Türkiye, GSM pazarının 2014 yılındaki yüzde 37'lik büyümesine paralel olarak ivme devam ediyor, özellikle bluetooth ve mikrofon özellikli ürünlerin payı artıyor."


    Plak çağı geri dönüyor


    Karakuş'un dikkat çektiği diğer bir alan ise, plaklar ve pikaplar oldu. Bu ay piyasaya sunulan Philips OTT2000 bluetooth pikap, 699 lira fiyat etiketine sahip ve radyo, CD çalar gibi özellikleri de bulunuyor.


    Karakuş, "Vinyl Plak, internet üzerinden müzik yayını ile beraber müzik sektöründe 2008'den beri büyüme gösteren tek kategori olma özelliği taşıyor" dedi.



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Türkiye Philips Afrika Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title