Haberler

Ggc Gazetecileri Ağırladı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Gaziantepli Gazeteci Oğuz Haksever, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok ve Star Gazetesi Yazarı Murat Çiçek’i ağırladı.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC), Gaziantepli Gazeteci Oğuz Haksever, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok ve Star Gazetesi Yazarı Murat Çiçek'i ağırladı.

GGC'yi ziyaret eden Gazeteciler, cemiyet binasının Gaziantep'te faaliyet gösteren gazeteciler için oldukça geniş imkanlar sunan nitelikli bir yapı olduğunu dile getirirken, GGC Başkanı İbrahim Ay'dan da cemiyetin yürüttüğü proje ve faaliyetler hakkında bilgiler aldılar. Aslen Gaziantepli olan ve Gaziantep'i ulusal basında başarıyla temsil eden Oğuz Haksever, GGC Başkanı İbrahim Ay'ın daveti üzerine önümüzdeki günlerde Gaziantepli gazetecilerle bir seminerde buluşma sözü verdi.

Gaziantepli Gazeteci Oğuz Haksever, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok ve Star Gazetesi Yazarı Murat Çiçek, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. GGC Başkanı İbrahim Ay ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ağırladığı gazeteciler Gaziantep yerel basınının yürüttüğü faaliyetler ve GGC'nin projeleri hakkında da Başkan Ay ve yönetiminden bilgiler aldılar.

BAŞKAN AY FAALİYETLERİ ANLATTI

Oğuz Haksever başta olmak üzere ulusal gazetelerde faaliyet gösteren gazetecileri GGC'de ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, "Cemiyetimiz kurulduğu 1969 yılından bu yana kentimizde basın camiasının kalkınması adına güzel işler yürüten bir kuruluş. Biz de yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çeşitli projelerin altına imza attık ve devam eden birçok projemiz var. Son olarak cemiyette üyelerimizin faydalanacağı ücretsiz Arapça Dil Kursu düzenledik. Arapça kursu tamamlandı ve yabancı dil kursumuz İngilizce ile devam edecek. Mesleki anlamda buna benzer çeşitli projelerin altına imza atıyoruz. Meslektaşlarımızın kendilerini daha donanımlı hale getirmesini sağlayacak çeşitli projeler düzenliyor ve onları mesleklerini daha heyecanlı ve istekli bir şekilde icra etmelerine teşvik edici basın ödülleri töreni düzenliyoruz. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Basın Ödülleri gecesinde farklı branşlarda başarı gösteren gazetecileri ödüllendirdik" dedi.

TOPLU KONUT PROJESİ TAKDİR GÖRDÜ

GGC'nin toplu konut projesinin de başarı ile yürütüldüğünü aktaran GGC Başkanı Ay, "Cemiyetimiz tarafından evi olmayan basın mensuplarımızın ev sahibi olmasına yönelik yaklaşık 2 yıldan bu yana yürüttüğümüz konut projesinde gerekli adımlar atıldı ve çok yakın bir zamanda kentin oldukça cazibe noktası olan bir alanda konut projemizin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Buna benzer basın mensuplarının sosyal ve yaşamsal açıdan standartlarının yükseltecek projelere de imza atıyoruz" ifadelerinde bulundu.

GGC'YE ÖVGÜLER DİZDİLER

Başkan Ay ve yönetiminin hayata geçirdiği projelerin oldukça dikkatlerini çektiğini dile getiren Gazeteci Oğuz Haksever, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok ve Star Gazetesi Yazarı Murat Çiçek de genç ve dinamik bir GGC yönetiminin Gaziantep basın camiası adına güzel işler yapmış olduğunu görmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Ayrıca Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin Haber Merkezi bölümü başta olmak üzere bütün birimleri ile basın camiasına güzel hizmetler sunabilecek bir bina olduğuna dikkat çeken gazeteciler, ilerideki Gaziantep ziyaretlerinde de mutlaka GGC'yi yeniden ziyaret edeceklerini belirttiler.

HAKSEVER GAZİANTEP'TE SEMİNER VERECEK

Bu arada, Oğuz Haksever'in aslen Gaziantepli olmasından dolayı ve Gaziantep'i ulusal medyada başarı ile temsil etmesinden dolayı Haksever'in Gaziantep halkı tarafından çok sevilen bir isim olduğunu dile getiren GGC Başkanı Ay, Oğuz Haksever'e Gaziantep'teki gazetecilerle bir araya geleceği bir seminer teklifinde de bulundu. Haksever ise GGC Başkanı Ay'ın bu teklifine olumlu bakarak benim memleketimdeki gazetecilerle tecrübelerimizi paylaşmak ve onların sorunlarını dinlemek üzere bir seminerde onlarla bir araya gelmekten onur duyarım cevabı verdi. Seminerin önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi bekleniyor.

Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette Gazeteci Oğuz Haksever, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Melih Altınok ve Star Gazetesi Yazarı Murat Çiçek, GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler ve GGC'ye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sabah Gazetesi Oğuz Haksever Hakan Güldağ Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title