Haberler

Ggc'den Kitap Festivaline Tam Destek

Gaziantepli ünlü yazar Ahmet Ümit ve Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyarete ederek, Kitap Festivali için destek istediler.

Gaziantepli ünlü yazar Ahmet Ümit ve Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyarete ederek, Kitap Festivali için destek istediler. GGC Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu, festivale tam destek vereceklerini ifade ettiler.

Gaziantep'te ilk kez 2-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan l. Kitap Festivali'nin Genel Koordinatörlüğünü yapan Yazar Ahmet Ümit, sponsor firmalardan Sahan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan ile birlikte, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette kitap festivalinin amacını anlatan Ümit, basın kuruluşlarının desteğini istedi.

BU BİR ANTEPLİLİK PROJESİDİR

Festivalin hiçbir siyasi görüşle örtüşmeyeceğini ve bir Antepli'lik projesi olduğunu ifade eden Ümit, " Gazeteciler Cemiyetinden bu festivale büyük katkı göstermelerini bekliyoruz. Bu bir kent projesidir. 2 Mayıs Cuma günü Gaziantep Lisesi'nin önünden bir yürüyüşüyle başlayacak olan Kitap Festivali'ne Yekta Kopan, Mario Levi, Murat Menteş, Ayhan Bozkurt, Selahattin Yusuf, Tarık Tufan, Gökdemir İhsan, Bilgehan Pamuk gibi yazarlar katılacak. Kendirli Gazi Kültür Merkezi'nin önünde yapılacak açılış konuşmalarının ardından yazarların etkinlikleri başlayacak. Festival boyunca yazarlar Gaziantep'in değişik yerlerinde ve tarihi mekanlarında söyleşiler yapacak ve kitaplarını imzalayacaklar. "dedi.

GAZİANTEP'E KİTAP EVİ YAPILMALI

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ise, Kitap Festivalinin yerinde bir proje olduğunu belirterek, Yazar Ahmet Ümit'e, Gaziantep'e yakışır bir kitapevi yapılması önerisinde bulundu.

Gaziantep'te bugüne kadar sanayi ve ticaret fuarları yapıldığına değinen Başkan Ay, "Bir Gaziantepli olarak gurur duyduğumuz sayın Ahmet Ümit bir ilke imza atarak ilk Kitap Festivali'ne öncülük edecek. Burada Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e ve tüm sponsor firmalara teşekkür ediyorum. Gazeteciler Cemiyeti olarak bu projeye tam destek vereceğiz. Kentin kültür ve sanat alanındaki değeri yeni bir anlam ve önem kazanacaktır" dedi.

Ahmet Ümit ziyaret sonrası GGC'nin hizmet yerini inceledi ve yönetim kurulu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title