Haberler

Cacharel'in Yeni Koleksiyon Çekimini Nihat Odabaşı Yaptı

Güncelleme:

Cacharel, yeni koleksiyon çekimini Amsterdam'da ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdi.

Gezgin ve stil sahibi erkeğin markası Cacharel, yeni koleksiyon çekimini tarihi köklerini korurken, modern kültürü de bünyesine almayı başaran ve bir gezginin isteyebileceği her şeyi sunan Amsterdam'da Nihat Odabaşı ile gerçekleştirdi. Markanın çekim serüvenine eşlik eden ünlü Kanadalı model Jislain Duval objektif karşısına geçti. Cacharel erkeğinin seyahat güncesi özgün kombinlerle anlatılırken, Amsterdam sokaklarını Cacharel'in bu sezon ön plana çıkacak ürünleri renklendirdi. Sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü model, çekimi izleyenler tarafından beğeni topladı.

Günümüzün stil sahibi, yaşamı seven, yeniliklere açık, dünyaya duyarlı ve seyahat tutkunu Cacharel erkeği,Amsterdam keşfedilmesi gereken tüm sokaklarını, müzelerini, otellerini ve değişik dokularını keşfetti. Bu keyifli seyahat, Nihat Odabaşı'nın orijinal kareleriyle buluştu. Yeni sezon çekimi Amsterdam'ın sanatla estetiği buluşturduğu ünlülerin tercihi olarak anılan Andaz Oteli, Hollanda'nın ulusal müzesi Rijksmuseum, ünlü Dam Meydanı, kanalları ve daha birçok özel mekanda çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nihat Odabaşı Amsterdam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title