Haberler

Geyve Umurbey Temiz Suya Kavuştu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve Umurbey Köyü'nde düzenlenen programa katıldı.

Köy meydanında gerçekleştirilen mitingde Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş yer aldı. Köye giriş yolunda karşılanan başkanlar konvoy eşliğinde miting alanına geldi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, alanı dolduran yüzlerce kişiye hitap etti.

Gerçekleştirilen mitingde ilk söz alan Umurbey Köy Muhtarı Osman Önal, bölgede yaşanan su sıkıntısını çözüme kavuştuğunu belirterek, " Köyümüz temiz suya kavuştu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'na çok teşekkür ediyoruz" dedi. AK Parti Geyve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ise 30 Mart seçimlerinden vatandaşlardan alacakları güçle galip çıkacaklarına inandıklarını belirtti.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, "Daha Büyükşehir sınırlarına dahil olmadan Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemizde önemli yatırımlar gerçekleştirildi. Kısa bir süre önce muhtarımız Umurbey köyünde su probleminin olduğunu söyledi. Kısa sürede bu sorunun çözüleceğini söyledim. Çünkü bu ülkede AK Parti iktidarı var. Sayın Milletvekilimiz Şaban Dişli ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük destekleriyle bu sorun çözüldü. Bölgede soğuk asfalt dönemini sonlandırarak 9 kilometre sıcak asfalt attık. 5 yıl önce çıktığımız bu yolda vatandaşlarımız arkamızdaydı ve bakıyoruz ki çok şükür bu sevgi devam ediyor" şeklinde konuştu.

Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Tüm ilçelerimizde aynı sevgi gösterileri ve ilgiyle karşılanıyoruz. Allah bizi mahcup etmesin. Geyve'de hükümetimiz ve yerel yöneticilerin desteği ile çok önemli yatırımlar gerçekleştirildi. İnşallah 30 Mart seçimlerinin ardından, sizin desteklerinizle Geyve'nin her karışına en güzel hizmetleri götürmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Zeki Toçoğlu, "Umurbey'de yaşanan su sıkıntısını çözüme kavuşturduk. 5 bin 500 metrelik içmesuyu hattı döşedik ve abone bağlantılarını yeniledik. Büyükşehir Yasası yürürlüğe girmeden Umurbey'e su getirdik. Köy ve grup yollarında sıcak asfaltı kaldıracağız dedik. Hamdolsun İl Özel İdaremizle önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Umurbey Köyü'nü de sıcak asfaltla buluşturduk. İnşallah Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe girmesinin ardından daha fazla hizmetleri hemşerilerimizin hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Hamdolsun, göreve geldiğimiz günden itibaren milletimiz için çalıştık. Şehirlerimizi daha yaşanabilir yerleşim alanlarına dönüştürmenin, daha huzurlu ve mutlu şehirler kurmanın mücadelesini verdik. Bu yolda hükümetimizin destekleri ile önemli projeleri hayata geçirdik. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de sizlerden alacağımız destek ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya vatandaşları selamladı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Sakarya Umurbey Geyve Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title