Haberler

Gevaş'ta İş Yeri Açılışı

Van’ın Gevaş ilçesinde ‘Mavera Cafe-Restaurant’ isimli iş yeri hizmete açıldı.

Van'ın Gevaş ilçesinde 'Mavera Cafe-Restaurant' isimli iş yeri hizmete açıldı.

Emniyet Caddesi üzerinde açılışı yapılan ve işletmeciliğini Sabahattin İdiz ve Taner Çiftçi'nin yaptığı iş yeri, müşterilerine cafe-restaurant olarak hizmet verecek. İçerisinde halı saha, bilardo ve masa tenisi salonlarının da bulunduğu cafenin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşan Gevaş Kaymakamı İshak Çınar, tesisin ilçeye hayırlar getirmesi dileklerinde bulunarak, "Gençlerimizin takılacağı bir mekan olan tesisimiz, buraya bir kazanç sağlayacağı gibi genç girişimcilerimizin de bir kazancı olacaktır. Rabbim utandırmasın. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan ise, gençlerin çok rahat gelebileceği bir tesisin oluştuğunu belirterek, "Gençlerimizin spor yapabileceği, hizmet alabileceği çok güzel bir tesis oldu. İlçemizde yapılan bu çalışmalar hem ticaret hayatını hem de sosyal hayatı renklendirecek. Yeni konsepti ile halkımıza açılan tesisin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

İşletme ortakları Sabahattin İdiz ve Taner Çiftçi de, ilçede daha önce var olan mekanı, yeni bir konsept oluşturarak halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, herkese teşekkür ettiler.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından tesisi gezen protokol, halı sahada penaltı atışları yaptı. Çok amaçlı spor salonlarını ve cafeyi gezen protokol, işletme sahiplerinden bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Bedirhan Erdem, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşların katıldığı açılış töreni, verilen ikramlarla son buldu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gevaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title