Haberler

Getir Barınak Hayvanlarını İki Ton Mamayla Doyuracak

Güncelleme:

Getir, Mars Gıda ile birlikte düzenlediği #barınakhayvanlarıdoysun temalı sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında iki ton Pedigree markalı mamayı barınak hayvanlarına götürecek.

HAYTAP desteğiyle 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleşecek kampanyada, 1-3 Ekim tarihleri arasında Getir uygulamasını akıllı cep telefonuna indiren herkes "Mama Gönder" butonuna basarak ücretsiz olarak mama gönderebilecek. Ayrıca mevcut kullanıcılar da herhangi bir ücret ödemeden ya da sipariş vermeden barınak hayvanlarının mama ihtiyacını karşılayacak.

Yaklaşık 250 çeşit günlük ihtiyaç ürününü 7/24 istenilen noktaya ortalama 10 dakikada getiren akıllı telefon uygulaması Getir kampanya bitiminde toplanan mamaları HAYTAP ve Karabaş Doğal Yaşam Derneği aracılığıyla Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde mama ihtiyacı olan barınaklara ulaştıracak.


Getir, bebek bezinden cep telefonu şarjına, kadın çorabından çikolataya, kedi-köpek mamasından deodoranta yaklaşık 250 çeşit ürünü 7/24 bulunduğunuz noktaya getiriyor. Dünyada henüz benzeri bulunmayan bir model olan Getir'de ürünler, kredi kartı ile kolay bir şekilde sipariş verilerek ortalama 10 dakikada tüketiciye ulaşıyor. Siparişler Getir'in kendi kuryeleriyle geliyor, haritadan canlı olarak izlenebiliyor. Getir, iPhone ve Android telefonlara ücretsiz indirilebiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title