Haberler

Gestaş'tan Öğrencilere Kitap Desteği

Çanakkale’de, Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri, ‘Sen Okursan Dünya Değişir’ projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine müzikli tiyatro gösterimi sundu.

Çanakkale'de, Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğrencileri, 'Sen Okursan Dünya Değişir' projesi kapsamında anaokulu ve ilkokul öğrencilerine müzikli tiyatro gösterimi sundu. Programda Çanakkale Boğazı ile adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş tarafından öğrencilere kitap dağıtıldı.

Etkinlik ve proje hakkında bilgi veren, Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun Şen, "Sen Okursan Dünya Değişir adında bir proje gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunuyoruz. Bu proje anaokulları ve ilkokul birinci sınıflara yöneliktir. Roman ve hikaye kitaplarındaki kahramanları canlandıran öğrencilerimiz, müzikli oyun içinde sunacaklar. Minik öğrenciler bu karakterleri hem tanıyacaklar hem de eğitilecekler. Gösteri sonunda proje sponsorlarımızdan GESTAŞ tarafından çocuklarımıza hikaye kitabı hediye edilecek" diye konuştu.

Atatürk Anaokulu ve İlkokul 1'inci sınıf öğrencileri, Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencileriyle masal kahramanlarını sahnede görmenin heyecanını yaşadı. Müzikli gösteriye birçok öğrenci şarkı ve oyunlarıyla eşlik etti. Gösteri sonunda ise Çanakkale Boğazı ile adalar arasında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş tarafından öğrencilere hikaye kitabı dağıtıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title