Haberler

Gesmek'te Açılışlar Sürüyor

Gebze Belediyesi GESMEK Yenikent kurs merkezinde 4 branşta eğitimlerini tamamlayan 85 kursiyer, düzenlenen yılsonu sergisinde sertifikalarına kavuştu.

Gebze Belediyesi GESMEK Yenikent kurs merkezinde 4 branşta eğitimlerini tamamlayan 85 kursiyer, düzenlenen yılsonu sergisinde sertifikalarına kavuştu.

Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları yılsonu sergilerine bir yenisini daha ekledi. Yenikent Mahallesi'nde açılan yılsonu sergisine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Hanım ve çok sayıda davetli katıldı. Başkan Köşker açılışa katılan hanımlara, tek tek çiçek takdim ederek geçmiş Anneler Gününü tebrik etti.

Selamlama konuşmasında gelecek nesillerin yetişmesinde annelerin önemine değinen Başkan Köşker, "Siz değerli anneler, geleceği inşa edecek gençlerimizin eğitiminde çok önemli bir rol üstleniyorsunuz. Çocukların eğitimi ailede başlar ve bu eğitimde en büyük rol siz değerli annelere düşmektedir. Bu sebeple sizlerde kendi eğitiminize önem vermelisiniz. GESMEK kurslarımız ve hocalarımız her zaman sizlere bu konuda destek olmaya devam edecek. Birçok mahallede GESMEK kursu açtık ve açmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkan Köşker, GESMEK kurslarının sadece bir meslek edindirme kursu olmadığını, kişinin kendini her alanda geliştirdiği ve sosyalleştiği bir yer, bir eğitim kurumu olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Köşker'in konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından GESMEK eğitimcilerine özverili çalışmalarından ötürü takdir belgesi verildi. Protokol ve kursiyerlerin birlikte açılış kurdelesini kesmesinin ardından sergi gezildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Köşker Yenikent Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title