Haberler

Germencik'te Sivrisinek Olmayacak

Germencik Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ilçede yaşamını sürdürmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarını başlattı.

Germencik Belediyesi, vatandaşların sağlıklı bir ilçede yaşamını sürdürmesi amacıyla ilaçlama çalışmalarını başlattı.

Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün hizmetleri tüm hızıyla devam ederken daha temiz, ferah ve sağlıklı bir Germencik için temizlik personeli hizmete devam ediyor.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada; "Temizlik İşleri Müdürlüğü Personelimiz tüm mahallelere karasinek, sivrisinek ve yeşil alanlarının ilaçlaması görevini hava ve ortam şartları uygun olduğu sürece yerine getirmektedir. Ayrıca birebir şikayet gelen alanlara da temizlik personellerimizi gönderip ilaçlama yapıyoruz. Sadece merkezde değil tüm kırsal mahalle ve sokaklarında, kanalizasyon çukurlarına, su birikintilerine, dere kenarlarına, hayvan damlarına, gölet ve bataklıklara olmak üzere tüm sivrisineklerin yok edilmesi için çaba gösteriyoruz. Önce sağlık anlayışıyla hizmetlerimize devam ederken, vatandaşımızın da birebir belediyemize gelip istek ve önerilerini dinlemeye her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

Başkan Ümmet Akın, sözlerini şöyle tamamladı; " Sivrisineklerin özellikle gün batımından sonra vatandaşları rahatsız etmesini en az düzeye indirmek amacıyla çalışmalara devam ediyoruz. Günlük olarak sivrisinek ilaçlaması yapılırken, kış aylarında larva alanlarına lavrasit uygulaması yaptık. Bu sayede sivrisinek oluşumunu en aza indirgedik. Şimdi de uçkun mücadelesine başladık. İnşallah vatandaşımız bahçe ve balkonlarında rahat oturacaklar. Ben bu vesileyle vatandaşlarımıza bir hatırlatma da yapmak istiyorum. Vatandaşımız ilaçlamayla ilgili taleplerini Germencik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğümüze telefonla da iletebilirler" - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title