Haberler

Germencik Belediyesi ile Büyükşehir Arasında Billboard Tartışması

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Germencik Belediyesi tarafından düzenlenecek deve güreşi festivaliyle ilgili olarak Efeler’de billboardlara asılan afişleri kaldırttığını iddia etti.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Germencik Belediyesi tarafından düzenlenecek deve güreşi festivaliyle ilgili olarak Efeler'de billboardlara asılan afişleri kaldırttığını iddia etti.

Başkan Ümmet Akın, yaptığı açıklamada; "Geleneksel olarak düzenlenen 69. Deve Güreşi Festivalinde tüm Aydınlılarla buluşmayı planlayan Germencik Belediyesi, Nazilli ve Aydın'ın farklı yerlerinde billboard kiraladı. Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Aydın Belediyesi adına kiralayan firma arasında yapılan sözleşmeyle (31/12/2016-06/01/2016) bir haftalık kiralama bedeli ödenerek Aydın'ın farklı noktalarında kiralanan 12 adet billboarda asılan afişler, ertesi gün firma tarafından herhangi bir açıklanma yapılmadan yerlerinden kaldırıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesiyle olan sözleşmelerini yenileyemedikleri için billboardları kaldırdıklarını ifade eden firma yetkililerine; Germencik Belediyesine ait reklamlar kaldırılarak yerine farklı firmaların reklamlarının asılması firmanın yapmış olduğu sözleşmenin feshi açıklamasının inandırıcılığını ortadan kaldırdı. Sözleşmesini yenileyemediği halde firmanın neden billboardları kiraya verildiği? Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ise Germencik'in kültürüne büyük katkı sağlayan böyle bir etkinliğe nasıl olurda destek olmak yerine engel olduğunu? Bana akıl sahibi birinin açıklamasını istiyorum" diyerek tepkisini dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Germencik Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title