Haberler

İşte Fransa'da 150 Kişiyi Ölüme Götüren Yardımcı Pilot

Güncelleme:

Fransa'da Germanwings uçağını düşüren ikinci pilotun kimliğine ilişkin bilgiler açıklandı. 28 yaşındaki Andreas Lubitz adlı pilotun Almanya vatandaşı olduğu belirtildi.

Barcelona- Düsseldorf seferini yapan Germanwings uçağını düşüren ikinci pilotun kimliğine ilişkin bilgiler açıklandı. 28 yaşındaki Andreas Lubitz adlı pilotun etnisitesinin bilinmediği fakat Almanya vatandaşı olduğu tespit edildi. Pilotun kimliği açıklanır açıklamaz IŞİD yanlıları, Facebook'ta Andreas Lubitz için hesap açtı ve pilotu terör örgütünün kahramanı ilan etti.

TERÖR BAĞLANTISINA İLİŞKİN BİLGİ YOK

Savcı Brice Robin, Lubitz'in terör bağlantısına ilişkin ellerinde bilgi olmadığını belirtirken, Alman yetkililerin önümüzdeki perşembe ya da cuma günü pilotun özgeçmişine ve özel hayatına ilişkin daha fazla bilgi vereceğini söyledi.

PİLOTUN ALEYHİNDE HİÇBİR ŞEY ÇIKMADI

Almanya İşiçleri Bakanı Thomas de Maiziere, savcının Alman yardımcı pilotu suçladığı kazaya ilişkin herhangi bir terör arka planı olduğuna dair elde delil olmadığını söyledi. Maiziere, "Alman yetkililer kaza günü istihbari bilgileri ve polisin elindeki verileri kontrol etti" derken, Luftansa'nın kendilerine rutin güvenlik kontrolleri sonucu pilotun aleyhinde hiçbir şeyin ortaya çıkmadığını söylediğini aktardı.

POLİS LUBİTZ'İN EVİNİ KORUMA ALTINA ALDI

Wall Street Journal'ın haberine göre; Lubitz, Almanya'nın Renanya Palatina eyaletine bağlı Montabaur kasabasından. Alman polisi, medya mensuplarının Lubitz'in Montabaur'daki evine yaklaşmasına izin vermiyor. 150 kişiye mezar olan uçağı kasıtlı olarak düşürdüğü açıklanan ikinci pilotun evinin kapısında soyadı yazıyor.

EYLÜL 2013'TEN BERİ GERMANWİNGS İÇİN UÇUYOR

Lufthansa düşen uçağın ikinci pilotunun, Eylül 2013'ten beri Germanwings için çalıştığını ve 630 saatlik uçuş tecrübesi olduğunu açıklamıştı. Airbus A320 ile 6 bin saatlik uçuş tecrübesi olan kaptan pilotun ise 10 yıllık tecrübe sahibi olduğu açıklanmıştı.

IŞİD YANLILARI FACEBOOK HESABI AÇTI

Pilotun kimliği açıklanır açıklamaz IŞİD yanlıları, Facebook'ta Andreas Lubitz için hesap açtı ve pilotu terör örgütünün kahramanı ilan etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Germanwings Facebook Almanya Fransa Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (35)

magribi:

avrupadaki dinciler islamophobia diye diye başımızı şişiriyorlar ama kendilerinin yaptığı da christianophobia resmen. bu ne nefret. öldükleri için sevinmişler. sizin insanlığınıza. . .

32
3
yanıtYanıtla
tarafsız:

tüm dünya ışıdden korkacak geliyor islam devleti.

4
21
yanıtYanıtla
tktmobilWeb@haberler.com:

terrorle bi ilgisi oldugu uydurmadir ,sonucta pilot da öldu sacma sapan seyler cikariyorlar ,biraz saygi duyulsa olenlerin ailelerini daha da fazla uzmenin alemi yok.16 alman genci öldu cok uzulduk bizde allah yakinlarina sabir versin

13
6
yanıtYanıtla
hilafetmobilWeb@haberler.com:

Pilot Allahuekber diye bağırmamışmı Hayret ilk defa beni şaşırttınız doğrusu.

17
2
yanıtYanıtla
Fahrî Müfettiş:

Ecnebilerin canı kıymetli olduğu kadar işleri de sağlam. Yardımcı pilotun seceresini bile araştırıyorlar. Bizim müslümanlar ise kader deyip geçiyor, canilerin, ihmalkârların yanına kalıyor. Önemli bağlantılar varsa bile irdelenmiyor. Hatalı imalattan yanan otobüslerin üretici firmalarına dava açmaktan korkuyorlar, yabancı sermaye kaçar diye. Devletin halka bedava dağıttığı kömür ocaklarına ve okullarda bedava dağıttığı kitap basım firmalarına devlet milyonlar ödüyor ama, ne kömür de, ne kitap da kalite var. Kaynak israfı, çevre kirliliği, kafa kirliliği. . .

11
5
yanıtYanıtla
Özlem almanyaMobil-IOS:

Allahtan pilot müslüman cikmadi. Onuda islama yorarlardi serefsiz dinsizler!!!

13
3
yanıtYanıtla
aysel gurelmobilWeb@haberler.com:

Müslüman miydi ki bi zammı süre okuyacaksin Şehitlik mertebeside oyle kolay bisey değil yani hemen şehit mertebesine yukselttiniz

12
4
yanıtYanıtla
Can Demirhan Mobil-ANDROID:

Nasıl olur da 28 yaşında bir çocuğa, 150 kişinin canını emanet edersiniz? Pilot dediğin en az 40 yaşında, deneyim, tecrübe sahibi biri olmalı.

10
3
yanıtYanıtla
karamizah:

Şok Şok Şok uçağın neden düştüğü az önce elimize geçen son dakika bilgisiyle netleşti. Sayın millet edinilen bilgilere göre pilot chp liymiş diğer pilot onun koyu chp li olduğunu bildiği için yav sadıç hem chp lisin hemde akp li ilçe grubunu geziye götürüyon bu nasıl iştir diye dalga geçmiş. pilot bunu öğrenince fırsat bu fırsat ne kadar azaltsak o kadar kardır deyip dalmış alplere kara kutu dinlenince ortaya çıkan bilgiler şimdilik bu yönde

4
9
yanıtYanıtla
XxxxxmobilWeb@haberler.com:

Tabiki pilotu suçlayacaklar o öldü cevap veremez havayolunun zararetmemesi gerek

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title