Haberler

Geride Mutluluk Fotoğrafları Kaldı...

İstanbul sarıyer'de dün nikah ve düğün töreni yaptıktan sonra balayı için Antalya'ya doğru yola çıkan Bacak çiftini ölüm ayırdı. Damat Gürcan Bacak'ın yaşamını yitirdiği, gelin Damla Bacak'ın da ağır yaralandığı kazadan geriye, genç çiftin Bahçeköy'deki nikah töreninde çekilmiş fotoğrafları kaldı.

34 yaşındaki Gürcan Bacak ile 24 yaşındaki Damla Bacak'ın nikah ve düğün törenleri dün gerçekleşti. Onun öncesinde, 20 Ağustos Perşembe akşamı gelin Damla Bacak için Hacıosman'daki bir düğün salonunda kına gecesi düzenlendi.

Genç çiftin nikah ve düğünü ise dün 12.30-16.00 saatleri arasında Bahçeköy'deki Event Gardenda yapıldı. Bacak çifti, düğünün ardından, balayını geçirmek üzere sabaha karşı Antalya'ya doğru yola çıktı. Ancak Gürcan Bacak'ın kullandığı otomobil, Kütahya yakınlarında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Gürcan Bacak kaza yerinde öldü, ağır yaralanan Damla Bacak ise hastaneye kaldırıldı.

GERİDE NİKAH LARI KALDI...

Bacak çiftinden geriye, Bahçeköy'deki nikah ve düğünde çekilmiş mutluluk fotoğrafları kaldı.

Cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak İstanbul'a doğru yola çıkarılan Gürcan Bacak için yarın ikindi vakti Gültepe'deki Harmantepe Merkez Camii'nde tören düzenlenecek. Gürcan Bacak'ın cenazesi Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bahçeköy Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title