Haberler

Geri Dönüşümle Üretilen Giysileri Öğrenciler Tanıttı

Altınova ilçesinde, Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneğinin (DEKODER) bir projesi kapsamında geri dönüşümle üretilen giysiler, öğrenciler tarafından defilede tanıtıldı.

Altınova ilçesinde, Dünya Ekolojik Yaşamı Sürdürme Derneğinin (DEKODER) bir projesi kapsamında geri dönüşümle üretilen giysiler, öğrenciler tarafından defilede tanıtıldı.

Dernek Başkanı Köksal Ketenci, etkinlikte yaptığı konuşmada, derneği "Biz doğayı korudukça doğa bizi korur" sloganıyla geçen yıl kurduklarını söyledi.

Bireysel çıkarlar uğruna dünyaya zarar verilmemesi gerektiğine inandıklarını belirten Ketenci, "Daha temiz bir dünyada yaşamak istiyorsak, bu tür faaliyetlerde fikir sahibi olmamız, katılım göstermemiz gerekiyor. Geri dönüşüm ile birçok araç, gereç ve kıyafet yaparak defileye katılan Altınova Piyalepaşa İlkokulu öğrencilerine, öğretmenlerine, velilere ve Okul Aile Birliği Başkanı Emine Ballı'ya şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Daha sonra, Altınova Piyalepaşa İlkokulundan 7-9 yaşlarındaki öğrenciler, pet bardak ve tabak, çöp torbası, kırık cam, atık karton ve kağıttan yaptıkları kıyafetleri defilede sergiledi.

Etkinliğin ardından öğrencilerin geri dönüşümden yaptıkları eserlerden oluşan sergi gezildi.

Kaynak: AA / Yerel

Altınova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title